Nieuws Actueel

Wekelijks spreekuur bij WTC Twente voor internationaal ondernemen

Van onze redactie 21 april 2015

Deal overeenkomst handenschudden thinkstock

Een team van internationaal specialisten staat elke vrijdagochtend klaar om vragen op gebied van fiscaal, juridisch, handel en entreestrategie te beantwoorden. Het International Business Information Center is een samenwerking tussen KroeseWevers accountants en belastingadviseurs, Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV, KienhuisHoving advocaten en notarissen, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Verenigde Maakindustrie Oost en World Trade Center Twente.

Behoefte

In de afgelopen jaren heeft het World Trade Center Twente regelmatig een landenspreekuur georganiseerd, zoals voor Duitsland, Turkije en Oost-Europa. Tijdens deze spreekuren, maar ook tijdens de 50 in het afgelopen jaar door het WTC Twente uitgevoerde coachingstrajecten Starters International Business, bleek dat er behoefte is aan een adres waar bedrijven met al hun vragen over internationaal zakendoen terecht kunnen.

Het spreekuur wordt iedere vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur gehouden. Een afspraak maken kan via het telefoonnummer 074-2915604 of via deze link.

Foto: Thinkstock