Nieuws Actueel

WePayPeople vijfde keer FD Gazelle

Rik Nizet 29 oktober 2015

Wepaypeople groot

WePayPeople is voor het vijfde achtereenvolgende jaar een FD Gazelle. Daarmee behoort het ook in 2015 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Medio november wordt bekend op welke positie het Amsterdamse bedrijf in de ranking met alle FD Gazellen eindigt. In 2011 eindigde het in de landelijke ranking op nummer 1 en was daarmee het snelst groeiende bedrijf van heel Nederland. Vorig jaar werd WePayPeople eerste in categorie middelgroot van de provincie Noord-Holland.

Backoffice"Onze groei van de laatste twee jaar zit vooral in het verzorgen van de backoffice van uitzendbureaus en intermediairs", legt Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter WePayPeople, uit. "We noemen deze dienstverlening Intermediair plus. We hebben in deze markt een zeer sterk onderscheidend vermogen waardoor we intermediairs en uitzendbureaus echt zien overstappen naar ons. Een voorbeeld daarvan is intermediair Dag1. En hoe bijzonder is het dat zij dit jaar ook een FD Gazelle zijn. We zien dat als een extra beloning voor onze sterke dienstverlening die bijdraagt aan de groei van klanten."

Maartje Daamen, directeur en medeoprichter van Dag1. "Zaken waar we niet goed in zijn, zoals salarisadministratie, besteden we uit aan WePayPeople. Daardoor groeien we harder en kost het uiteindelijk minder geld."