Nieuws Actueel

Werkleedvermaak: bouw een toetsenbordmoestuin

Lotte Grimberg 12 februari 2015

Geen enkele werkdag is hetzelfde. De ene dag is een stuk drukker dan de ander. Maar wat moet je doen als je eigenlijk niks te doen hebt? Je kan er natuurlijk voor kiezen om een voetbaltafel aan te schaffen, maar zonder tegenstanders wordt dit een vreselijk saaie wedstrijd. Kies er daarom voor om je collega's eens in de zeik te nemen. Win-win situatie voor jou. Niet alleen tijdsverspilling, maar ook nog eens leedvermaak.

1. Zorg voor wat lawaaiHet recept voor de volgende grap: koop een stadiontoeter en wat tape, plak de toeter op een plek waar die zeker ingedrukt zal worden, ga zitten en geniet.

2. IJdeler dan dit kan nietEr is altijd wel een collega op de werkvloer die té vol over zichzelf is. Dan is dit de perfecte tijdsbesteding van je dag.

3. Kweek je eigen moestuinEen groene omgeving is altijd goed! Dus waarom niet wat tuinkers in het toestenbord van je collega laten groeien. Heerlijk voor op je broodje kaas.

4. Wees er zeker van dat de krant gelezen wordtNiet iedereen is altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Aan jou de taak om hier verandering in te brengen.

5. Sorry! De wc was te ver wegBen je een echte crea-bea? Pak dan een lege wc-rol en knutsel hier een look a like drol van.

6. Ook zo zin in jellypudding?Het kost even wat tijd, maar dan heb je wel perfect leedvermaak.