Nieuws Actueel

Wie wordt de EW/SAXION studentondernemer van het jaar?

Van onze redactie 4 juni 2015

Saxion Enschede Emiel Muijderman

Op het Saxion zijn meer dan 650 studenten naast hun studie actief als ondernemer. Om ondernemerschap onder studenten te stimuleren en te belonen wordt er voor de zesde keer gezocht naar de studentondernemer van het jaar. Op de avond van de finale zal worden teruggeblikt op het gehele traject van de EW/Saxion ondernemers Award 2015. Hoe gaat het nu met Maarten Dik die vorig jaar won met Poppintags.nl? En er wordt afgesloten met en muzikale afterparty.

Genomineerd voor de prijs zijn IkBrand, S. Kramer Producties, Zwapp, Find Tailor en Shelfies. De winnaar gaat naar huis met de hoofdprijs van 5000 euro en een jaar lang begeleiding van EW Facility Services.

De vijf genomineerden aan u voorgesteld:

IkBrand IkBrand wil werkzoekenden helpen zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Het ontwikkelen van een personal brand is volgens hen een middel om je te kunnen profileren.

S. Kramer Producties S. Kramer Producties is een productiebedrijf dat zich specialiseert in promo-filmpjes voor onder andere bedrijven en organisaties.

Zwapp Zwapp ontwikkelt een ruil-app zodat u gemakkelijk en op een leuke manier producten met elkaar kunt ruilen.

Find Tailor Textiel gerelateerde producten op maat maken en werken vanuit huis. Find Tailor doet alles op het gebied van kleinschalige custom-made textiel opdrachten.

Shelfies Shelfies wil boekenplanken online met elkaar verbinden. Boeken bij de mensen thuis worden online verbonden met een web-/platform en zo wil Shelfie de grootste boekencollectie van Nederland toegankelijk maken.

Foto: Emiel Muijderman