Nieuws Actueel

Win een pitch-ticket voor Crowdfunding Day!

Rik Nizet 17 april 2015

Pitchticket spreken presentatie middelgroot

Crowdfunding Day is Europa's grootste crowdfunding event en vindt plaats op 12 mei 2015 in de Amsterdam Arena. Ben je voor jouw onderneming op zoek naar financierings- en/of marketingmogelijkheden en denk je aan crowdfunding? Op Crowdfunding Day ontdek je op vier verdiepingen en in acht zalen (tijdens meer dan 30 seminars) alles wat jij nodig hebt om zelf crowdfunding succesvol in te zetten. Ontmoet internationale en Nederlandse crowdfunding platforms (zoals Kickstarter, Geldvoorelkaar en vele anderen), tientallen ondernemers die crowdfunding succesvol gebruikt hebben, crowdfunding experts en financiers.

Lees ook:Wat gebeurt er op Crowdfunding Day?

Win een Pitch-ticketTijdens Crowdfunding Day leer je niet alleen alles over crowdfunding, deze dag biedt jou ook de mogelijkheid jouw businessplan, project of idee te pitchen aan investeerders. Onder begeleiding van de Nederlandse ‘Pitch Queen’ werk jij op Crowdfunding Day aan de perfecte pitch, die je ten gehore kunt brengen tijdens de ‘escalatorpitches’. Wil jij kans maken op één van de 25 Crowdfunding Day Pitch-tickets en een vliegende start maken met jouw crowdfunding campagne? Kijk dan hier voor meer informatie. Meld je direct aan! Inzenden kan tot 23 april 2015.

Waarom jij Crowdfunding Day niet mag missen:

- Leer van 's werelds beste crowdfunding campagnes (aanwezig zijn o.a. de volgende ondernemingen die meer dan een miljoen ophaalden met crowdfunding: Pebble, Beam en Protonet). De ondernemers hun verhaal en gaan graag met jou in gesprek.

- Ontmoet tientallen crowdfunding platforms (Kickstarter, Geldvoorelkaar en vele anderen) en hoor wat ze voor jou kunnen betekenen.

- Ontdek stapsgewijs hoe jij een succesvolle campagne opzet, onder leiding van de beste crowdfunding experts.

- Kijk in speciale sessies hoe jij crowdfunding kunt combineren met andere vormen van financiering (zoals bank, business angels, private equity, Qredits en kredietunies).