Nieuws Actueel

Winnaars Webshop Awards bekend

De winnaars van de Webshop Awards zijn donderdag in DeFabrique in Utrecht bekendgemaakt. In de categorie Elektronica pakte Cameranu.nl de hoofdprijs en bij Kleding & Schoenen Thelittlegreenbag.nl.

Van onze redactie 6 november 2015

Winnaarswebshopawardsonlinebeslist2015defabriqueutrecht1065

Organisator Beslist.nl reikte in totaal tien awards uit in verschillende productcategorieën. De awards zijn toegekend aan de webshops met de hoogste klantwaardering. Webshops die producten aanbieden via het online winkelcentrum konden zich vooraf inschrijven om deel te nemen aan de awards. Voor de eerste editie van de Webshop Awards hadden zich ruim tweehonderd webshops aangemeld.

ReviewscoresOp basis van de hoogste gemiddelde reviewscores op Beslist.nl werden de uiteindelijke winnaars bepaald. Tijdens een feestelijke avond in DeFabrique in Utrecht maakte presentator Frank Evenblij de award winnaars bekend.

Kleding & Schoenen: Thelittlegreenbag.nl (XL-award), Donelli.nl (L-award)

Wonen & Tuin: Arbrini.nl (XL-award), Meesterslijpers.nl (L-award)

Elektronica & Games: Cameranu.nl (XL-award), Saake-shop.nl (L-award)

Vrije tijd & Cadeau: Portecenter.nl (XL-award), Livreria.com (L-award)

Verzorging & Levensmiddelen: Vitstore.com (XL-award), Podobrace.nl (L-award)

Display advertisingNaast de eervolle titel ‘Winnaar beslist.nl Webshop Awards 2015’ verdienen de vijf winnaars in de L-klasse een display advertising campagne ter waarde van € 10.000. De vijf XL-winnaars worden getoond in de add-on van een tv-commercial van beslist.nl.

De beslist.nl Webshop Awards onderscheiden zich van bestaande prijzen door de alles bepalende stem van bezoekers van het online winkelcentrum. Met de awards wil beslist.nl consumenten zekerheid bieden bij het shoppen en als partner van webshops een positieve bijdrage leveren aan de online shopping markt.