Nieuws Actueel

Winnen! Een podium voor 4 miljoen lezers

Van onze redactie 8 december 2015

Adondernemershowcasepubliekgratispr1065

Gratis exposure! DeOndernemer geeft professionals met briljante creaties of inventieve meesterwerken een podium in de nieuwe rubriek Showcase. Ben jij die talentvolle designer met baanbrekend ontwerp? Of creatieve accountant met lumineus businessmodel dat past op een post-it? Mail dan je creatie plus toelichting naar de redactie en bereik een miljoenenpubliek. Het beste idee krijgt iedere maand een plek in het nieuwe magazine van DeOndernemer, de top-5 verschijnt op de website.

Mail je ontwerp en contactgegevens naar redactie@deondernemer.nl met in de onderwerpregel 'Showcase'. De inzending moet geschikt zijn voor publicatie in het blok van 5,5 cm breed en 9 cm hoog.

De spelregels:- Het beeldvlak is 5 cm breed bij 9 cm hoog en mag geheel naar eigen inzicht worden gevuld.- De beste inzending verschijnt in het magazine. - De top-5 wordt elke maand gepubliceerd op de Showcase-pagina op DeOndernemer.nl.

Over het nieuwe magazine:- Een bijlage bij elke AD/Wegener-titel- Verschijnt tien keer per jaar- 1.500.000 abonnees- Bereik van 4.000.000 lezersDe voorwaarden:- De deelnemer dient de maker te zijn van het product. Indien een inzending op welke wijze dan ook inbreuk maakt op de auteursrechten, portretrechten of andersoortige rechten van derden, dan is de deelnemer daarvoor geheel verantwoordelijk.- DeOndernemer is gerechtigd om inzendingen te weigeren zonder daarvoor enige onderbouwing te geven. Ook over de wijze van selectie en het bepalen van de winnaar wordt niet gecorrespondeerd. - Per deelnemer mag maximaal één productie per maand worden ingezonden. - De deelnemer stemt er mee in dat DeOndernemer de ingezonden productie kosteloos en rechtenvrij mag publiceren in print en op haar online platform. - Deelname is gratis.