Advertorial van Skillstown

Nieuws Actueel

Word jij een Master in Management?

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg! En dus kies ik vanuit ‘lead by example’ voor het delen van praktijkvoorbeelden, aanreiken van handvatten en verschaffen van inzichten. Door de deelnemers constructief uit te dagen, wil ik een gedragsverandering realiseren die hun skills zichtbaar verbeteren en zo de huidige generatie managers ‘Masters in management’ maken!”

Van onze redactie 19 juni 2020

Skillstown hans schuurmans bart hogendoorn

Voor Hans Schuurmans en Bart Hogendoorn is het boeken tijdperk passé.

Aan het woord is Bart Hogendoorn, gepokt en gemazeld in het vak, leiding gegeven aan diverse bedrijven. “Als op iemand de term ‘managementgoeroe’ van toepassing is dan is hij het wel. In voetbaltermen is Hogendoorn absolute Champions League. En laat het nu juist deze voormalige CEO van HP en SAP zijn die voor ons de nieuwe, unieke training ‘Masters in Management’ geeft,” aldus Hans Schuurmans, CEO van SkillsTown.

Empathie, passie en creativiteit

‘Dé online opleider voor professionals’ is een jas die SkillsTown als gegoten zit. “Wij richten ons op de professionals, bij zowel de overheid, in het onderwijs als bedrijfsleven. De teller staat inmiddels op ruim 300 duizend cursisten. Het is onze ambitie bij te dragen aan een continue (persoonlijke) ontwikkeling van mens en organisatie. Want wanneer je daarmee stopt, heeft dat onmiddellijk een zichtbaar negatieve invloed op de bedrijfsvoering. En dus ontwikkelen wij online modules en geven (branchespecifieke) trainingen, veelal gericht op actuele thema’s. Leidend daarbinnen zijn onze kernwaarden: skilled, betrokken, doelgericht en samenhang. Empathie, passie en creativiteit kenmerken onze onderscheidende kracht.”

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met online opleider SkillsTown. Wil jij ook de beste manager in jezelf naar boven halen? Download dan het gratis whitepaper van SkillsTown: De 5 grootste valkuilen voor managers.

Krachtige leeromgeving

“Die nieuwste unieke loot aan onze opleidingsboom is daar een treffend voorbeeld van,” vervolgt Schuurmans. “De wereld wordt natuurlijk al steeds digitaler, maar de huidige coronacrisis heeft alles nog meer in een stroomversnelling gezet. Opeens moest er massaal thuisgewerkt worden. Maar ook dan kun je investeren in het ontwikkelen van je leidinggevende vaardigheden. Dat vraagt wel om een krachtige leeromgeving. Niet alleen de training moet Champions League zijn, ook de omgeving moet over datzelfde niveau beschikken. Onze professionele studio met de meest geavanceerde apparatuur legt niet alleen de kwaliteitslat hoog maar zorgt ook voor nog meer beleving.”

Flipping the classroom

“In september trapt de ‘Become the best in town”-serie af met de toepasselijke sessie ‘Masters in Management,” laat Hogendoorn enthousiast weten. “Gekozen is voor het beproefde concept ‘flipping the classroom’. Geen docent die theorie ‘zendt’. De training is juist heel praktisch opgezet, gebaseerd op mijn ruim 25 jaar managementervaring. De interactie – niet alleen die tussen trainer en cursist maar vooral ook tussen de cursisten onderling – is essentieel voor het ontwikkelen en toepassen van leidinggevende vaardigheden. Social learning is kortom een belangrijke component in deze training en uiteraard wordt ook het netwerkaspect niet vergeten. Een training die jou klaarstoomt op een next level te gaan managen. Je realiseert niet alleen je doelstellingen, maar overtreft ze zelfs. Het resultaat is vrijwel direct zichtbaar. Want een manager die niet investeert in zijn eigen ontwikkeling doet niet alleen zichzelf maar ook zijn team tekort! Word jij een Master in Management?”

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met online opleider SkillsTown. Heb je interesse in de training Masters in Management? Lees er meer over op de website van SkillsTown.