Nieuws Actueel

Wesley wil ruzie met ondernemer sussen

Chantal Blommers 9 december 2015

Wesleyyolanthevillaindeclinchmetondernemer1065

Yolanthe en Wesley Sneijder willen snel af van de rechtszaak rond de verbouwing van hun villa op Ibiza. Dat zegt de advocaat van het beroemde koppel, Cor Hellingman. Woensdag zou de zaak voorkomen bij de rechtbank in Utrecht, maar dat gaat niet door.Lees ook:Ondernemer 'bedrogen' door Wesley en Yolanthe

De voetballer en presentatrice liggen al tijden in de clinch met aannemer Jeroen Nuijten. Hij zegt tienduizenden euro's aan kosten te hebben gemaakt ter voorbereiding van de verbouwing, maar uiteindelijk ging de klus naar iemand anders. Via de rechter eist hij 140.000 euro van het koppel.

Groenblauw van de bedlampjes"Dan zat ik met mijn partner van 18.00 uur 's avonds tot midden in de nacht gezellig met Yolanthe en Wesley alles door te spreken. Dat ging ver. De maten van het bad, maar ook het groenblauw van de bedlampjes wilden zij van tevoren bepalen," zei Nuijten daar eerder over.

Schriftelijk procederen"Hij zegt geld te krijgen van Wesley en Yolanthe, maar zij betwisten dat", zo vat advocaat Hellingman samen. "Er wordt al maanden schriftelijk geprocedeerd. Nu wilden Wesley en Yolanthe persoonlijk toelichten hoe zij erin staan, dus hebben we tijd aangevraagd bij de rechtbank om een pleidooi te houden. Maar op deze datum konden ze beiden niet aanwezig zijn", zegt Hellingman in het AD. "We hebben daarom besloten het pleidooi weer in te trekken, omdat we vinden dat deze zaak nu lang genoeg heeft geduurd." De rechtbank gaat nu op basis van de schriftelijke procedure een uitspraak doen. Wanneer is nog onduidelijk.