Nieuws Actueel

Zes onmisbare apps voor ondernemers

Jeroen Jansen 11 april 2014

Dankzij de smartphone heb je je complete kantoor altijd bij je, alles altijd binnen handbereik. Met enkele slimme apps maak je het jezelf nóg makkelijker. Deze zes zijn een must voor iedere ondernemer.

ChromeRiekt voor iedere Apple-fanboy naar schelden in de kerk, maar het gebruik van Chrome op je iPhone biedt voordelen. Als je deze browser op zowel je smartphone als je tablet en je computer gebruikt en je logt in op je Google-account, heb je dezelfde tabbladen openstaan op verschillende toestellen. Nice!

AgendaDe kalenders op iPhone en Android zijn geen juweeltjes. Agenda Calender 4 is een goed alternatief. De app zoekt zelf moment waarop je een afspraak het beste kunt plannen, kent een prettige lay-out en geeft altijd net even extra info over de events waar jij heen moet.

TripItHallo PA bij reizen. Geef de app toegang tot je mailbox en laat 'm tickets en routes voor je zoeken. Jij hoeft in het vervolg alleen nog maar de app te openen en details te bekijken. Van je vluchtnummer tot je vertrektijd tot het hotel waar je heen moet. Alles staat er in.

QuickOfficeMicrosoft Office on the go. Veel apps beloven het, maar deze maakt het ook echt waar. Want waar anderen slechts geschikt zijn om docs te lezen, kun je het hier ook nog mee bewerken. Gratis en voor niks. Onmisbaar, right?

Pocket/InstapaperHoe irritant als je blogs en artikelen leest, dat je om allerlei nutteloze afbeeldingen en dergelijke heen moet werken. Deze apps filteren alle overbodige info weg en slaan alleen de nuttige tekst en foto's op, zodat je die kan lezen wanneer je maar wil.

CloudCubeWaar bewaar je in godsnaam wat? Het is geen kunst om door de bomen het bos niet meer te zien. Daarom is CloudCube een aanrader. Allle bestanden die je op clouds als Dropbox, Google Drive, SkyDrive en weten wij veel welke nog meer hebt staan, verzameld in één overzicht. Ben je nooit meer iets kwijt.

Via Workintelligent.ly