Nieuws Actueel

Zes Twentse bedrijven genomineerd voor High Growth Award

Van onze redactie 11 november 2014

Het in Enschede gevestigde Ecare is een ontwikkelaar van online software in de zorgsector. Het in 1991 opgerichte HoST is een leverancier van bio-energie installaties en is eveneens gevestigd in Enschede.

InPerson en Locamation

InPerson is een uitzendbureau dat zich voornamelijk richt op vacatures in de techniek, productie, logistiek en in administratieve functies. Het bedrijf heeft veertig vestigingen, die verdeeld zijn over heel Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Enschede. Locamation is een spin-off van de Universiteit Twente. Het Enschedese bedrijf ontwikkelt oplossingen voor elektrische installaties in het hoogspanningsnet.

Machinefabriek Boessenkool uit Almelo ontwerpt machineonderdelen, maar het produceert en repareert ook complete machines. ACtronics (foto) heeft vestigingen in Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Zweden, Frankrijk en Noorwegen. In Nederland is het bedrijf gevestigd in Almelo, waar ca. 75 medewerkers werken. Het bedrijf reviseert auto-elektronica, waar onder veel audiosystemen.

Initiatief van Port4Growth

De High Growth Award is een initiatief van Port4Growth - een sociaal netwerk voor ondernemers - en haar partner Rabobank en Grant Thornton. Om voor de prijs in aanmerking te kunnen komen, speelt zowel de kwantitatieve als de kwalitatieve groei van de onderneming een rol. De genomineerde bedrijven worden door een onafhankelijke jury beoordeeld. De prijs wordt 19 november uitgereikt in Utrecht.

Foto: Carlo ter Ellen