Nieuws Actueel

Zet je geld op Brazilië

Lotte Grimberg 28 mei 2014

Brazilië wordt dé kampioen van het WK. De grote favoriet wint volgens een rapport van investeringsbank Goldman Sachs met een kans van bijna 50 procent. Nederland kan hier met een kans van 5,6 procent bij lange na niet aan tippen. Ondanks dit gegeven niet getreurd, want Nederland eindigt, volgens de statistieken, op de vijfde plaats met onder zich Italië. Wil je dus geld verdienen aan het Wereldkampioenschap voetbal? Zet dan je geld in op Brazilië.Lees ook:WK 2014 specialWK op kantoor? Even aftikken!WK2014: SpeelschemaWK2014: Oefeninterlands Oranje

Maar waarom is Brazilië de gedoodverfde favoriet? Goldman Sachs heeft vier redenen opgesteld om jou te overtuigen van het voetbalsucces van Brazilië.

Het voetbalteam van Brazilië heeft de beste vaardigheden en trucs Het land heeft een bruisende nationale en internationele voetbalgeschiedenis Het wereldkampioenschap is enorm belangrijk voor de Latijns-Amerikanen. Er heeft nog nooit een Europees land het WK gewonnen in één van de Noord- of Zuid Amerikaanse landen.

SportgokshopOpvallend is het grote vertrouwen dat de investeringsbank in Brazilië heeft. Ladbrokes, de online sportgokshop, publiceerde eerder hun statistieken met de verwachte uitslagen. Hierin heeft Brazilië slechts een kans van 35 procent op de winst. Desondanks blijft Brazilië de grote concurrent.