Nieuws Actueel

Zoover Awards voor Borkerode, Het Rheins en Erve Protzmann

Van onze redactie 24 april 2015

Het Rheins Bart Rien Mol Jeffrey Scholman

Voor de eigenaren, de broers Rien en Bart Mol, is deze award de bevestiging dat het serviceniveau en de gastvrijheid in het vakantiepark door de gasten op waarde geschat worden. Ze zijn blij en trots dat die gasten hun positieve ervaringen met Het Rheins op Zoover willen delen. „Ons streven is om volgend jaar nog hoger te eindigen en misschien wel nummer één te worden”, zegt Rien Mol, om te vervolgen dat de derde plaats ‘een supermooi cadeau’ is voor het vakantiepark, dat in juli vijftien jaar bestaat.

Het ongeveer twaalf hectare grote landgoed bestaat behalve uit het vakantiepark ook nog uit een restaurant met (vergader)zalen, een kinderboerderij met speeltuin en diverse activiteiten. De broers runnen deze accommodatie samen met 24 medewerkers. In december 2014 werd het restaurant van Het Rheins ook al uitgeroepen tot ‘het leukste restaurant van Overijssel.’

Erve Protzmann

Erve Protzmann uit Holten wist in dezelfde categorie een zevende plaats in de wacht te slepen met een gemiddelde beoordeling van 9,4. Het is het tweede achtereenvolgende jaar dat deze accommodatie een top-tiennotering heeft behaald.

„Nadat we vorig jaar voor het eerst een Zoover Award hadden gewonnen, is deze prijs misschien nog wel meer waard. Nu komen mensen immers met hogere verwachtingen bij ons vakantie vieren. We zijn trots dat we die verwachtingen waar hebben kunnen maken. Je kan dit misschien wel enigszins vergelijken met topsport. De top halen is moeilijk, maar aan de top blijven is veel lastiger”, zeggen de trotse eigenaren Arno en Novita Protzmann.

In de categorie vakantieparken streden in totaal 570 accommodaties om de Zoover Awards, die destijds in het leven zijn geroepen als een soort publieke erkenning voor goed presterende vakantieadressen in Nederland en daarbuiten. Nederlandse vakantiegangers beoordeelden dit jaar ruim 12.500 accommodaties in ons land. Van alle provincies sleepte Overijssel na Limburg de meeste awards (22) in de wacht.

Borkerode

Met een gemiddelde beoordeling van 9,8 heeft de Vliegtuigsuite bij Luchthaven Teuge de Zoover Award voor het beste hotel van Nederland gewonnen. In de categorie vakantiehuizen won Borkerode uit Holten, eveneens met een score van 9,8. Vakantiehuis Borkerode staat aan de voet van de Holterberg en is geschikt voor vier tot zes personen.

Foto: De broers Bart en Rien Mol, eigenaren van Het Rheins. (Jeffrey Scholman)