Adverteren op het grootste zakelijke netwerk van Nederland

De Ondernemer bereikt via haar kanalen alle ondernemers in Nederland; in print, online en persoonlijk tijdens events. Om te zorgen dat de content altijd relevant is doen we continu onderzoek en maken we gebruik van de kennis van onze marketingspecialisten en redacteuren. Daardoor zijn we in staat om met de juiste boodschap, op het juiste moment de juiste doelgroep te bereiken. Bovendien kunnen we terugvallen op onze rijke database en het kwalitatieve bereik van ons moederbedrijf DPG Media.

Crossmediaal platform
Van inspirerende branded content op de pagina van De Ondernemer in het AD, tot een scherp getargete online campagne en van een onderzoek naar een bepaald thema tot een event voor specifiek doelgroep, De Ondernemer bereikt, snapt en mobiliseert ondernemers. Hiermee bieden wij partners via ons platform toegang tot hun doelgroep.

Marketing services
Ons team van marketingspecialisten denkt graag mee over hoe we het effect van campagnes en events kunnen optimaliseren. Of het nou gaat om het realiseren van bereik of het genereren van leads, onze specialisten worden gedreven door resultaat en zijn in staat om campagnes effectief in te richten, te managen en te monitoren.

Lokale en regionale aandacht
Wekelijks verschijnt op dinsdag de dagbladpagina De Ondernemer in alle ADR-titels (regionale dagbladen van DPG Media) en Het Parool. Door de inzet van branded content (interview of expertcolumn) of een advertentie in een redactioneel umfeld bereik je jouw doelgroep in jouw regio. Artikelen worden bovendien geplaatst op deondernemer.nl en traffic hiernaar kunnen we regisseren via de website van de lokale media, de nieuwsbrief van De Ondernemer en ons sterke sociale netwerk.

Benieuwd naar de advertentiemogelijkheden op het grootste zakelijke netwerk van Nederland?

> Bekijk de advertentiemogelijkheden

Voor commerciële vragen kunt u contact opnemen met Boudewijn van Vianen via 0622493282 of boudewijn.van.vianen@dpgmedia.nl

Voor redactionele aandacht verwijzen wij u graag door naar de redactie van de Ondernemer. Mailen kan naar redactie@deondernemer.nl

Landelijke campagnes en tailormade events

Met ruime kennis en ervaring zijn wij dé specialist in het adviseren, organiseren en uitrollen van campagnes en events. Kennisdelen, proposities testen, leads en data genereren, merkvoorkeur creëren en meer. Kortom jouw marketing-, communicatie- én salesdoelstellingen realiseren binnen een zeer interessante doelgroep waarbij we gebruik maken van de kanalen van De Ondernemer en de data en het bereik van DPG Media. Laat je inspireren door onze creatieve samenwerkingen met verschillende merken. Van grote landelijke campagnes en regionale branded content tot tailormade events. We hebben een selectie gemaakt van mooie samenwerkingen.