Podcast

Cas Jansen heeft dé anderhalve meter-oplossing voor zijn eetcafé maar moet dicht blijven

Voor zijn eetcafé Venster 33 in Amsterdam heeft hij de perfecte oplossing bedacht: tafeltjes op 1,5 meter afstand en gerechten bekijken, bestellen en betalen via een app. Volgens Cas Jansen, bekend acteur en horeca-ondernemer, dé manier om ook in de tijden van corona weer open te kunnen. Dacht-ie. Maar toen kwam de persconferentie van premier Rutte.

Van onze redactie 22 april 2020

Cas Jansen en zijn team reageerden met hun creatieve oplossingen op de eerdere oproep van minister Wiebes om te komen tot een protocol, een oproep die hij deed aan alle sectoren, om als ondernemer verantwoord weer aan de slag te kunnen. De anderhalve meter-economie dus.

In De Ondernemer Update hierboven (dagelijks om 17.00 uur op New Business Radio) vertelt acteur/horeca-ondernemer Cas Jansen over de 'corona-oplossingen' voor zijn eetcafé en reageert hij op onder meer de recente persconferentie en de effecten op de horeca. ,,Ik had echt verwacht te horen dat de horeca op een bepaald moment gefaseerd weer open zou mogen".

Hierboven een screenshot van de video van acteur/ondernemer Cas Jansen, opgenomen in zijn eetcafé in Amsterdam, die te zien was op AT5. Cas laat de kijker zien welke coronamaatregelen hij en zijn team hebben bedacht en waarmee zij de deuren van het eetcafé weer snel willen openen.

Bekijk hier de video van Cas Jansen.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.

Droomstart

Theesommelier verrast met een alternatief voor wijn in Droomstart

Steeds meer mensen willen minderen met alcohol. Maar wat schenk je in als er geen wijn meer op tafel staat en je bent uitgekeken op water? Thee, is het volmondige antwoord van Anne Hardon. In de vierde aflevering van de podcastserie Droomstart verrast de theesommelier met haar concept Chef’s Dinner Tea.

Details
Droomstart

Podcast Droomstart: waarom Eva en Nicky geloven in workations voor bedrijven

Corona heeft een hoop zaken versneld maar dat thuiswerken plots zó normaal zou worden, dat had zelfs de grootste innovator niet verwacht. Complete kantoren zijn leeg omdat het personeel – zelfs nu het weer kan – liever thuiswerkt. Maar hoe zit dat met de binding onderling, en met het bedrijf? Het ‘gouden duo’ uit de derde aflevering van de podcastserie Droomstart heeft de oplossing.

Details
Droomstart

TU-student daagt Google uit in tweede aflevering van Droomstart

,,De wereld kan je veranderen met technologie, maar de impact is veel groter in een startup.” Het zijn de woorden van TU-student Dewwret Sitaldin in de tweede aflevering van de nieuwe podcastserie Droomstart. Zijn startup-idee daagt techreus Google uit. Maar weet hij ook de ondernemersjury te overtuigen?

Details
Droomstart

Volg ambitieuze ondernemers-in-de-dop in de nieuwe podcastserie Droomstart

Wist je dat de helft van de Nederlanders ervan droomt om te ondernemen, maar dat slechts een fractie daarvan daadwerkelijk de stap durft te maken? Daarom lanceert De Ondernemer Droomstart: een nieuwe podcastserie waarin ondernemers in spe met een gouden business-idee worden geholpen én gevolgd op hun weg naar succes.

Details
Sleutel tot Succes

Mijn naam is Groen. Jitse Groen. Grootste maaltijdbezorger van de westerse wereld

In 1999 programmeerde hij een pizzabestelsite in zijn studentenkamer in elkaar, anno nu runt Jitse Groen (43) de grootste maaltijdbezorger van de westerse wereld. Just Eat Takeaway.com bedient - letterlijk, in dit geval - samen met Grubhub ruim 70 miljoen klanten. Over die sleutel tot succes, over die exponentiële en zelfs explosieve groei, een kleine dertig boeiende luisterminuten.

Details
Aandachtstrekkers

Nieuwsbrief net zo spannend als een Netflix-trailer? Zo pak je dat aan

Nieuwsbrieven saai, vervelend en onaantrekkelijk? Onzin. Een digitale nieuwsupdate hoeft alles behalve een spam-waardig moetje te zijn waar je als ondernemer niet onderuit komt. Au contraire: jouw nieuwsbrief kan net zo'n must see-item zijn als een trailer voor de nieuwste Netflix-hit. Hoe? Aandachtstrekkers Michel Ariëns en Patrick Wessels scheppen licht in de duisternis.

Details