Podcast Coronavirus

Cas Jansen heeft dé anderhalve meter-oplossing voor zijn eetcafé maar moet dicht blijven

Voor zijn eetcafé Venster 33 in Amsterdam heeft hij de perfecte oplossing bedacht: tafeltjes op 1,5 meter afstand en gerechten bekijken, bestellen en betalen via een app. Volgens Cas Jansen, bekend acteur en horeca-ondernemer, dé manier om ook in de tijden van corona weer open te kunnen. Dacht-ie. Maar toen kwam de persconferentie van premier Rutte.

Van onze redactie 22 april 2020

Cas Jansen en zijn team reageerden met hun creatieve oplossingen op de eerdere oproep van minister Wiebes om te komen tot een protocol, een oproep die hij deed aan alle sectoren, om als ondernemer verantwoord weer aan de slag te kunnen. De anderhalve meter-economie dus.

In De Ondernemer Update hierboven (dagelijks om 17.00 uur op New Business Radio) vertelt acteur/horeca-ondernemer Cas Jansen over de 'corona-oplossingen' voor zijn eetcafé en reageert hij op onder meer de recente persconferentie en de effecten op de horeca. ,,Ik had echt verwacht te horen dat de horeca op een bepaald moment gefaseerd weer open zou mogen".

Cas jansen venster33 eetcafe amsterdam corona

Hierboven een screenshot van de video van acteur/ondernemer Cas Jansen, opgenomen in zijn eetcafé in Amsterdam, die te zien was op AT5. Cas laat de kijker zien welke coronamaatregelen hij en zijn team hebben bedacht en waarmee zij de deuren van het eetcafé weer snel willen openen.

Bekijk hier de video van Cas Jansen.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.