Podcast Coronavirus

Ceo Vakanties.nl tijdens rondreis zelf in lockdown Argentinië

Judith Eyck, ceo van Vakanties.nl, ANVR-bestuurslid en Travel Talent of the Year, was op rondreis door Argentinië en kreeg daar van de ene op de andere dag te maken met corona-maatregelen: alle winkels gingen dicht, een totale lockdown volgde. Het lukte Eyck om vanuit een snel geboekt airbnb-appartement te bellen via Whatsapp. Het gesprek was te horen in onze Corona Update. Je kunt het hieronder beluisteren.

Van onze redactie 21 maart 2020

Judith eyck vakanties nl

Judith Eyck, ceo van Vakanties.nl, was eerder dit jaar onze studiogast.

In het gesprek dat Corona Update-presentator Ron Lemmens (New Business Radio) met Eyck had, vertelt zij onder meer: ,,Het kwam niet helemaal als een verrassing, we volgden natuurlijk tijdens onze rondreis alle ontwikkelingen over Europa, maar Argentinië heeft wel sneller gehandeld dan we gedacht hadden. In een paar dagen tijd waren alle winkels gesloten en volgde de algehele lockdown."

'Argentinië schakelde snel naar lockdown'

,,Wij hebben eigenlijk veel geluk gehad omdat we met al dat nieuws uit Europa besloten op tijd in een klein dorpje een airbnb te huren en als het ware zelf in quarantaine te gaan. We hebben foto's gezien van duizenden mensen in vertrekhallen op de luchthaven van Buenos Aires, wij hebben besloten zeker niet die kant op om alsnog een vlucht proberen te krijgen."

'Monsterklus voor team Vakanties.nl'

Judith Eyck had vanwege haar rondreis haar verantwoordelijkheden als ceo van Vakanties.nl overgedragen aan Elwin Kamp, haar cto. ,,Die doet het fantastisch, met het hele team. We incasseren flink, net als de gehele reisbranche, maar we slaan ons er doorheen. Iedereen wordt door ons nu persoonlijk gebeld, om ze te informeren, vragen te kunnen beantwoorden en dat doen we in volgorde van vertrekdatum. Dat is een monsterklus, ons team maakt overuren, maar wij vinden dat belangrijk, sowieso stonden wel altijd al voor dat persoonlijk contact."

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.

Corona update newbusinessradio