3 juni

De Deal van je Leven

De online talkshow over bedrijfsoverdracht

Ooit wil of moet je je bedrijf verkopen, bedrijfsoverdracht is een mijlpaal in je carrière. Een tijd van afscheid nemen en enorme kansen aan de horizon. Een goede voorbereiding is belangrijk, want het moment komt vaak eerder dan gedacht. Hoe bepaal je de waarde van je bedrijf, hoe stel je je op aan de onderhandelingstafel én hoe zet je het vrijgekomen vermogen in? Tijdens deze interactieve talkshow gaat Humberto Tan in gesprek met topondernemers en geven experts waardevolle tips over bedrijfsoverdracht en vermogensplanning.

Bekijk uitzending >
De Ondernemer De deal van je leven Websiteheader A

Programma

Humberto Tan verwelkomt tijdens de talkshow topondernemers Harald Swinkels, Heleen Dura - Van Oord, Duncan Stutterheim en Kees de Jong. Zij kunnen alles vertellen over de deal van hun leven.

Wil je weten hoe de wereld van bedrijfsoverdracht in jouw branche eruitziet? Blijf dan vooral kijken, want tijdens het tweede deel van de talkshow wordt ingegaan op jouw sector. Prangende vragen? Tijdens de talkshow kan je chatten met experts.

‘De deal van je leven’ is een initiatief van De Ondernemer i.s.m. Marktlink Fusies & Overnames en ABN AMRO MeesPierson. De online talkshow wordt uitgezonden vanuit Circl, een circulair paviljoen op de Amsterdamse Zuidas.

Bekijk uitzending

Sprekers

Gastheer: Humberto Tan

Tv-persoonlijkheid, sterk-, scherp- en warm interviewer. Eigenlijk behoeft Humberto Tan nauwelijks een introductie. De tweevoudig Zilveren Televizier Ster-winnaar is terug bij RTL4 met een wekelijks praatprogramma, Humberto. Het ondernemerschap ligt Tan nauw aan het hart. Hij werkte jarenlang voor de zakelijke nieuwsradiozender BNR en presenteerde de Entrepreneur of the Year-awards. De tv-persoonlijkheid heeft tevens zijn eigen pakkenlijn Humberto – tailored for excellence.

Humberto Tan


Duncan Stutterheim

Duncan Stutterheim, de ‘D’ van ID&T, was met zijn bedrijf jarenlang toonaangevend in de wereld van dance-evenementen. De voetbalstadions vol danceliefhebbers tijdens de Sensation evenementen waren een nieuw fenomeen. Na de verkoop van het bedrijf zag Stutterheim in het oude Shellgebouw aan het IJ in Amsterdam nieuwe kansen: hij realiseerde in de toren één van Amsterdams meest dynamische creatieve en muzikale locaties. Ook is hij mede-eigenaar van de evenementenlocatie Westergasfabriek in Amsterdam.

Duncan Stutterheim


Heleen Dura - Van Oord

Heleen Dura - Van Oord komt uit een ondernemers familie. Zij koos op geheel eigen wijze voor het ondernemerschap, met oprichting van de DQ&A Media Group dat zich ontwikkelde tot internationaal digitaal marketingbedrijf en tech investering fonds PeakCapital. Dura - Van Oord werd uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar in 2013 en is medeoprichter van investeringsmaatschappijen Future Food Fund en Vivid Ventures. Daarnaast is zij toezichthouder bij De Efteling en de FD mediagroep.

Heleen van Oord


Kees de Jong

Kees de Jong is ondernemer, investeerder, spreker en mentor. Sinds hij samen met zijn compagnon Wout van der Wijk Blauw Research begon, heeft De Jong meerdere snelgroeiende bedrijven in binnen en buitenland geleid. Zijn huidige missie: ondernemers helpen om te groeien, onder meer met zijn platform nlgroeit. Kees de Jong weet als geen ander aan welke knoppen je als ondernemer moet draaien voor groei en wordt regelmatig gevraagd om daarover te vertellen als keynote speaker.

Kees de Jong


Harald Swinkels

Harald Swinkels is één van de meest opvallende ondernemers die ons land rijk is. Zijn loopbaan leest als een jongensboek met op elke pagina weer een ander zakelijk avontuur. Want hoe kom je op het idee om een energiebedrijf te starten en te gaan concurreren met de grote, traditionele spelers op de markt?

Harald Swinkels

Leer van deze topondernemers én laat je bijpraten over de situatie in jouw branche tijdens de talkshow. Meld je hier aan.

Bekijk uitzending
seg add 26434494 t 2

Partners