17 april

De Ultieme Deal

Marktlink Connect
Hét kennisevent over bedrijfsoverdracht.


Als ondernemer ben je dagelijks bezig met verkopen van je producten of diensten. Maar je bedrijf verkopen doe je vaak maar eenmaal. En dat moment doet zich vaak eerder voor dan je denkt. Dan is het goed om te weten wat je bedrijf waard is, hoe zo’n traject verloopt en hoe andere ondernemers dit hebben aangepakt. De Ultieme Deal sluit je vaak maar één keer tenslotte.

5 november | 15:00 – 19:00 | Ouwehands Dierenpark Rhenen

Inschrijven

Programma

Voor dit event zijn we te gast bij Marcel Boekhoorn, dé dealmaker van Nederland, in 'zijn' Ouwehands Dierenpark. Hij verkocht onder andere Telfort en Bakker Bart en was recent in het nieuws omdat hij Hema heeft overgenomen. Een andere spraakmakende ondernemer die te gast is is Atilay Uslu, de selfmade topondernemer die dit jaar touroperator Corendon verkocht. Ook Paul Vermaat die zijn bedrijf Vermaat Groep aan een Zwitserse investeringmaatschappij verkocht, zal zijn ervaringen delen. Drie absolute topondernemers op een podium leggen uit hoe zij tot de ultieme deal zijn gekomen. Super waardevolle lessen voor ondernemers!

14.45

Ontvangst

15.30

Programma 'De Ultieme Deal' met o.a. Marcel Boekhoorn, Atilay Uslu & Paul Vermaat

17.00Kennissessies (maak een keuze uit drie)
18.20Netwerkborrel

Marktlink Connect ‘De Ultieme Deal’ is een initiatief van De Ondernemer i.s.m. Marktlink Fusies & Overnames en kennispartner ABN AMRO MeesPierson.

Kennissessies

Maak een keuze uit één van de drie kennissessies en krijg praktische tips en inspiratie over het thema waar je meer van wilt weten:


1) Zo maak je je bedrijf verkoopklaar
Een aantal jaren geleden verkochten Remko Wouters en Maarten van Druten hun succesvolle bedrijf Synpact aan mediagigant De Persgroep. Een wervelend proces met een succesvol einde. Hoe maak je een onderneming eigenlijk klaar voor verkoop? Met hun ervaring en kennis van hun eigen verkooptraject vertellen de heren je samen met M&A expert Remon Lustenhouwer alles over het verkoopgereed maken van een onderneming. Wil je een nog beter resultaat dan Wouters en Van Druten? Dan is deze sessie voor jou.

Deze kennissessie wordt aangeboden door Marktlink Fusies & Overnames

2) Van koffie tot champagne
Een overnametraject begint doorgaans met een kop koffie en eindigt met het ontkurken van een fles champagne. Maar tot die kurk eraf gaat zijn er genoeg hordes te nemen. Fred Roethof en Noud Jacobs verkochten begin 2019 hun onderneming ITrainee. Van de vooraf uitgestippelde koers bleef weinig over. De strateeg werd een investeerder, de volledige exit werd het behouden van een belang maar wat ook veranderde was de bedachte dealwaarde. Deze werd ongeveer 50% hoger dan bij het eerste kopje koffie werd verwacht. Wat kan je verwachten tijdens uw eigen verkoopproces? Tijdens deze sessie vertelt M&A-expert en Marktlink partner Vincent Pastoor samen met Roethof en Jacobs alles over dit overnametraject en de daarbij behorende stappen.

Deze kennissessie wordt aangeboden door Marktlink Fusies & Overnames

3) Je zaak verkocht en dan?
Je hebt je zaak verkocht, of staat op het punt je zaak te verkopen. Je hebt jarenlang gewerkt voor je vermogen. Nu is het tijd om je vermogen voor je te laten werken. Daarnaast heb je als ondernemer een schat aan kennis en ervaring. Wat wordt de volgende stap? Een wereldreis, een nieuwe onderneming opstarten, investeren? En hoe ziet je leven er na de zaak financieel uit? Dit zijn vragen waar veel ondernemers mee te maken krijgen als ze hun zaak verkopen. Hoofd Informal Investment Services, Hugo Westerink en Ian Segers, Manager New Business van ABN AMRO MeesPierson nemen je mee in deze dilemma’s en uitdagingen waar ondernemers voor staan na de verkoop van hun zaak. Graag willen wij je tijdens deze kennissessie inspireren om te kijken naar nieuwe mogelijkheden om je kennis, ervaring én je vermogen als asset in te zetten, bijvoorbeeld als sparringpartner voor innovatieve start-ups.

Deze kennissessie wordt aangeboden door ABN AMRO MeesPierson

Geef je voorkeur door op het inschrijfformulier. Plaatsing vindt plaats op basis van beschikbaarheid.

Aanmelden

Sprekers

Partners