5 november

Familiebedrijven Circle AGU, Alkmaar

dinsdag 5 november | 16.00 - 18.30 uur | AGU, Alkmaar

CORVOS 00029918 023

Familiebedrijven zijn er trots op dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? BDO Accountants & Adviseurs organiseert, in samenwerking met De Ondernemer, een reeks Familiebedrijven Circles bij vooraanstaande familiebedrijven om over dit thema in gesprek te gaan.

Kom op dinsdag 5 november naar de masterclass 'Goed werkgeverschap binnen familiebedrijven' bij AGU en bespreek deze thematieken samen met ondernemers uit de regio die, net als u, aan het hoofd staan van prachtige familiebedrijven.

Programma

Ruud Loos, familiebedrijvenspecialist bij BDO Accountants & Adviseurs, bespreekt in deze sessie welke elementen van goed werkgeverschap cruciaal zijn bij familiebedrijven. Dit doet hij aan de hand van de resultaten van het nieuwe familiebedrijvenonderzoek van BDO over werkgeverschap. Aansluitend gaat hij in gesprek met gastheren Peter van den Kommer en Björn Jeurissen van AGU.

AGU ontstond in 1966 en staat voor 'Alkmaarse Groothandels Unie', een fusie van drie fietsengroothandels. Twee van de drie oprichters trokken zich later terug, waardoor het bedrijf in 1975 een familiebedrijf van de broers Peter en Jaap van den Kommer werd. De oudste werkmaatschappij van de AGU Holding is AGU BV, andere werkmaatschappijen zijn Jacobsons BV, Fast Forward Wheels BV, Hesling Products BV en Van Megen Sports Group BV. De holding heeft ongeveer 160 werknemers.

Vanuit het magazijn in Alkmaar worden voor AGU BV en Jacobsons zo’n 25.000 verschillende artikelen gedistribueerd naar fietsdealers en grote webshops zoals Coolblue, Mantel en Bol.com.

​16.00uOntvangst
16.30u.

Presentatie Ruud Loos
(Senior Manager Adviesgroep Familiebedrijven BDO)
17.10u.Rondleiding en pauze
17.25u.Interview met Peter van den Kommer en Björn Jeurissen (AGU)
18.00u.Borrel
18.30u.Afronding

Familiebedrijvenonderzoek

Familiebedrijvenonderzoek naar goed werkgeverschap

Familiebedrijven laten zich er vaak op voorstaan dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Maar is dat ook de beleving van hun medewerkers? En wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? In samenwerking met het Erasmus Centre for Familybusiness en Rabobank publiceert BDO in 2019 het vierde familiebedrijvenonderzoek. Dit keer gaat het onderzoek over goed werkgeverschap bij familiebedrijven. Download het via deze link: www.bdo.nl/familiebedrijvenond...

Praktische informatie

Locatie
AGU
Koraalstraat 1
1812 RK Alkmaar

Parkeerinformatie
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de locatie.

Contact
Heb je vragen over het evenement of jouw registratie?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Je kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen, te mailen naar evenementen@deondernemer.nl
of te bellen 085 - 744 00 06

Partners

BDO logo