17 oktober

Familiebedrijven Circle Snoeks Automotive, Nieuw-Vennep

Goed werkgeverschap binnen familiebedrijven

FB Snoeks 08

donderdag 17 oktober | 16.00 - 18.00 uur | Snoeks Automotive

Familiebedrijven zijn er trots op dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? BDO Accountants & Adviseurs organiseert, in samenwerking met De Ondernemer, een reeks Familiebedrijven Circles bij vooraanstaande familiebedrijven om over dit thema in gesprek te gaan.

Kom op donderdag 17 oktober naar de masterclass 'Goed werkgeverschap binnen familiebedrijven' bij Snoeks Automotive en bespreek deze thematieken samen met ondernemers uit de regio die, net als u, aan het hoofd staan van prachtige familiebedrijven.

Programma

Ruud Loos (BDO Accountants & Adviseurs - familiebedrijven specialist) bespreekt in deze sessie welke elementen van goed werkgeverschap cruciaal zijn bij familiebedrijven. Dit doet hij aan de hand van de resultaten van het BDO familiebedrijvenonderzoek over werkgeverschap (2019). Aansluitend gaat hij in gesprek met gastheer Ron Snoeks.

Snoeks Automotive is een familiebedrijf dat ruim 60 jaar bestaat. Het is uitgegroeid tot Europees marktleider op het gebied van totaalconcepten voor bedrijfswagens tot 3,5 ton bruto voertuiggewicht. Jaarlijks worden meer dan 80.000 voertuigen uitgerust met een Snoeks dubbele cabine.

Met het hoofdkantoor in Nieuw-Vennep, een distributiecentrum in Tsjechië en ruim 100 Snoeks Service Centra in Europa, telt het bedrijf meer dan 500 medewerkers.

Om in te spelen op de veranderende wereld en om de internationale ambities te kunnen faciliteren, verhuist Snoeks Automotive halverwege 2020 naar een compleet nieuw innovatiecentrum, eveneens in Nieuw-Vennep.

Gastheer Ron Snoeks heeft als tweede generatie de leiding van het familiebedrijf in handen. Hij stoomt het bedrijf klaar voor verdere wereldwijde groei en op termijn ook een overdracht naar de derde generatie.

​16.00u.Ontvangst
16.30u.

Presentatie Ruud Loos
(Senior Manager Adviesgroep Familiebedrijven BDO)
17.10u.Rondleiding en pauze
17.25u.Interview met Ron Snoeks (CEO Snoeks Automotive)
18.00u.Borrel
18.30u.Afronding

Familiebedrijvenonderzoek

Familiebedrijvenonderzoek naar goed werkgeverschap

Familiebedrijven laten zich er vaak op voorstaan dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Maar is dat ook de beleving van hun medewerkers? En wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? In samenwerking met het Erasmus Centre for Familybusiness en Rabobank publiceert BDO in 2019 het vierde familiebedrijvenonderzoek. Dit keer gaat het onderzoek over goed werkgeverschap bij familiebedrijven. Download het via deze link: www.bdo.nl/familiebedrijvenond...

Praktische informatie

Locatie
Snoeks Automotive B.V.
Haverstraat 19
2153 GB Nieuw-Vennep

Parkeerinformatie
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de locatie.

Contact
Heb je vragen over het evenement of jouw registratie?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Je kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen, te mailen naar evenementen@deondernemer.nl
of te bellen 085 - 744 00 06

Partners

BDO logo