26 november

Familiebedrijven Circle ITS, Apeldoorn

Ontbijtsessie | 26 november | 08.00 - 10.30 uur | ITS, Apeldoorn

FB ITS 02

Familiebedrijven zijn er trots op dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? BDO Accountants & Adviseurs organiseert, in samenwerking met De Ondernemer, een reeks Familiebedrijven Circles bij vooraanstaande familiebedrijven om over dit thema in gesprek te gaan.

Kom op dinsdag 26 november naar de ontbijtsessie 'Goed werkgeverschap binnen familiebedrijven' bij ITS en bespreek deze thematieken samen met ondernemers uit de regio die, net als u, aan het hoofd staan van prachtige familiebedrijven.

Programma

Ed van de Vijver, familiebedrijvenspecialist bij BDO Accountants & Adviseurs, bespreekt in deze sessie welke elementen van goed werkgeverschap cruciaal zijn bij familiebedrijven. Dit doet hij aan de hand van de resultaten van het nieuwe familiebedrijvenonderzoek van BDO over werkgeverschap. Na de masterclass gaat Ed in gesprek met gastheer Hans Hogeveen van ITS.

ITS is Europees marktleider op het vlak van de productie van huishoudelijke verpakkingen. Het bedrijf verwerkt onder meer aluminiumfolie, vershoudfolie, magnetronfolie, bakpapier en koffiefilterpapier. Klanten zijn supermarktorganisaties en cash & carry-bedrijven. ITS produceert zowel in het huismerk van de klant als in de eigen merken FITS en PROTEX.

Hans Hogeveen is de oprichter en eigenaar van het 40 jaar oude bedrijf waar momenteel 150 medewerkers zorgen voor een omzet van ongeveer 80 miljoen euro waarvan 90 procent wordt geëxporteerd. ITS levert ruim 1.800 producten in verschillende afmetingen, diktes, lengtes en verwerkingswijzen.

​07.45u.Ontvangst
08.00u.

Presentatie Ed van de Vijver
(Senior Manager Adviesgroep Familiebedrijven BDO)
08.45u.Ontbijt
09.15u.Interview met Hans Hogeveen (CEO ITS B.V.)
10.00u.Rondleiding
10.30u.Afronding

Familiebedrijvenonderzoek

Familiebedrijvenonderzoek naar goed werkgeverschap

Familiebedrijven laten zich er vaak op voorstaan dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Maar is dat ook de beleving van hun medewerkers? En wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? In samenwerking met het Erasmus Centre for Familybusiness en Rabobank publiceert BDO in 2019 het vierde familiebedrijvenonderzoek. Dit keer gaat het onderzoek over goed werkgeverschap bij familiebedrijven. Download het via deze link: www.bdo.nl/familiebedrijvenond...

Praktische informatie

Locatie
ITS B.V.
Nagelpoelweg 56
7333 NZ Apeldoorn

Parkeerinformatie
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de locatie.

Contact
Heb je vragen over het evenement of jouw registratie?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Je kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen, te mailen naar evenementen@deondernemer.nl
of te bellen 085 - 744 00 06

Partners

BDO logo