29 oktober

Familiebedrijven Circle Bazelmans AV, Veldhoven

dinsdag 29 oktober | 16.00 - 18.30 uur | Bazelmans AV

Bazelmans over ons pand

Familiebedrijven zijn er trots op dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? BDO Accountants & Adviseurs organiseert, in samenwerking met De Ondernemer, een reeks Familiebedrijven Circles bij vooraanstaande familiebedrijven om over dit thema in gesprek te gaan.

Kom op dinsdag 29 oktober naar de Masterclass 'Goed werkgeverschap binnen familiebedrijven' bij Bazelmans AV en bespreek deze thematieken samen met ondernemers uit de regio die, net als jij, aan het hoofd staan van prachtige familiebedrijven.

Programma

Michel Prent, familiebedrijvenspecialist bij BDO Accountants & Adviseurs, bespreekt in deze masterclass welke elementen van goed werkgeverschap cruciaal zijn bij familiebedrijven. Dit doet hij aan de hand van de resultaten van het meest recente familiebedrijvenonderzoek van BDO over werkgeverschap. Na de masterclass gaat Michel in gesprek met gastheer Wiljan Bazelmans.

Bazelmans AV is een familiebedrijf dat in de jaren vijftig is gestart met een winkel in bruin- en witgoed. In 1991 neemt de huidige directeur, gastheer Wiljan Bazelmans, het roer over van zijn ouders. Twee jaar later sluit hij de deuren van de dorpswinkel in elektrische apparaten en verschuift de focus naar de verhuur van audiovisuele apparatuur. Stap voor stap groeit Bazelmans AV uit tot een totaalleverancier in professioneel licht, beeld en geluid.

Bij het Brabantse familiebedrijf staan de waarden bezieling, vakmanschap en klantgerichtheid centraal. Door jarenlange expertise en ervaring in de wereld van licht, beeld en geluid hebben de klanten alle vertrouwen en zo hoort het ook. ,,Bij Bazelmans AV houden we van het verbinden van mensen. Dat doen we omdat we geloven dat je samen de mooiste dingen bereikt.’’

​16.00u.Ontvangst door Hans Schmitz
16.10u.

Presentatie Michel Prent
(Senior Manager Adviesgroep Familiebedrijven BDO)
16.45u.Pauze
17.00u.Interview door Michel Prent met Wiljan en Kristy Bazelmans
17.30u.Rondleiding
18.00u.Borrel

Familiebedrijvenonderzoek

Familiebedrijvenonderzoek naar goed werkgeverschap

Familiebedrijven laten zich er vaak op voorstaan dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Maar is dat ook de beleving van hun medewerkers? En wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? In samenwerking met het Erasmus Centre for Familybusiness en Rabobank publiceert BDO in 2019 het vierde familiebedrijvenonderzoek. Dit keer gaat het onderzoek over goed werkgeverschap bij familiebedrijven. Download het via deze link: www.bdo.nl/familiebedrijvenond...

Praktische informatie

Locatie
Bazelmans AV
De Run 4537
5503 LT Veldhoven

Parkeerinformatie
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de locatie.

Contact
Heb je vragen over het evenement of jouw registratie?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Je kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen, te mailen naar evenementen@deondernemer.nl
of te bellen 085 - 744 00 06

Partners

BDO logo