6 november

Familiebedrijven Circle Veenstra | Fritom, Heeg

6 november | 16.00 - 19.00 uur | Veenstra|Fritom, Heeg

FB Fritom 07

Familiebedrijven zijn er trots op dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? BDO Accountants & Adviseurs organiseert, in samenwerking met De Ondernemer, een reeks Familiebedrijven Circles bij vooraanstaande familiebedrijven om over dit thema in gesprek te gaan.

Kom op woensdag 6 november de Masterclass 'Goed werkgeverschap binnen familiebedrijven' bij Veenstra|Fritom en bespreek deze thematieken samen met ondernemers uit de regio die, net als jij, aan het hoofd staan van prachtige familiebedrijven.

Programma

Ed van de Vijver, familiebedrijvenspecialist bij BDO Accountants & Adviseurs, bespreekt in deze sessie welke elementen van goed werkgeverschap cruciaal zijn bij familiebedrijven. Dit doet hij aan de hand van de resultaten van het nieuwe familiebedrijvenonderzoek van BDO over werkgeverschap. Na zijn presentatie gaat Ed in gesprek met gastheer Wessel R. Veenstra, lid van het bestuur van Fritom Holding en algemeen directeur van Veenstra|Fritom.

De Fritom Group is in 1971 ontstaan uit een samenwerking van drie families: Doorenbos, Veenstra en Wiersma. Samen richtten ze Melkweg Transport NV op, een bedrijf dat zich bezig ging houden met het transport van de melk van de boer naar de fabriek in tankwagens. Tot dan toe ging het transport in melkbussen per auto of schip.

Er werden in de jaren daarna meer bedrijven overgenomen of opgericht. In 1985 werd aan de groeiende organisatie structuur gegeven door het instellen van Fritom Holding als overkoepelende organisatie.

Op dit moment bestaat de Fritom Group uit 8 logistieke bedrijven in Nederland die werkzaam zijn in de marktsegmenten: warehousing, (inter)nationaal transport en distributie en liquid food. De Fritom Group behoort met ruim 600 medewerkers en 130 miljoen euro omzet tot de 30 grootste logistieke bedrijven van ons land.

​16.00u.Ontvangst
16.15u.Welkomstwoord
16.25u.

Presentatie Ed van de Vijver
(Senior Manager Adviesgroep Familiebedrijven BDO)
17.00u.Rondleiding en pauze
17.45u.Interview met Wessel R. Veenstra (CEO Veenstra|Fritom)
18.15u.Buffet
19.00u.Afronding

Familiebedrijvenonderzoek

Familiebedrijvenonderzoek naar goed werkgeverschap

Familiebedrijven laten zich er vaak op voorstaan dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Maar is dat ook de beleving van hun medewerkers? En wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? In samenwerking met het Erasmus Centre for Familybusiness en Rabobank publiceert BDO in 2019 het vierde familiebedrijvenonderzoek. Dit keer gaat het onderzoek over goed werkgeverschap bij familiebedrijven. Download het via deze link: www.bdo.nl/familiebedrijvenond...

Praktische informatie

Locatie
Veenstra|Fritom BV
Lytshuzen 26
8621 XG Heeg

Parkeerinformatie
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de locatie.

Contact
Heb je vragen over het evenement of jouw registratie?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Je kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen, te mailen naar evenementen@deondernemer.nl
of te bellen 085 - 744 00 06

Partners

BDO logo