14 november

Familiebedrijven Circle Koppert Cress, Monster

14 november | 15.30 - 18.30 uur | Koppert Cress, Monster

KOPPERT CRESS 47 sakura mix

Goed werkgeverschap binnen familiebedrijven

Familiebedrijven zijn er trots op dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? BDO Accountants & Adviseurs organiseert, in samenwerking met De Ondernemer, een reeks Familiebedrijven Circles bij vooraanstaande familiebedrijven om over dit thema in gesprek te gaan.

Kom op donderdag 14 november naar de Masterclass 'Goed werkgeverschap binnen familiebedrijven' bij Koppert Cress en bespreek deze thematieken samen met ondernemers uit de regio die, net als jij, aan het hoofd staan van prachtige familiebedrijven.

Programma

Ruud Loos, familiebedrijvenspecialist bij BDO Accountants & Adviseurs, bespreekt in deze sessie welke elementen van goed werkgeverschap cruciaal zijn bij familiebedrijven. Dit doet hij aan de hand van de resultaten van het nieuwe familiebedrijvenonderzoek van BDO over werkgeverschap. Aansluitend gaat hij in gesprek met gastheer Stijn Baan van Koppert Cress.

Hoewel de geschiedenis van Koppert Cress terug gaat tot de oprichting in 1988, kwam de grote groei en het succes na juli 2002, toen Rob Baan het bedrijf overnam. Stijn Baan, de zoon van oprichter Rob Baan, noemt de plantjes microgroenten. Er zijn al 65 smaken, de meeste zelf ontdekt door vader Rob tijdens zijn talloze reizen. De smaakvolle plantjes van Koppert Cress in Monster veroveren de hele wereld. Dagelijks voorzien meer dan 260 gemotiveerde medewerkers van het familiebedrijf de Nederlandse handel en leveranciers, die op hun beurt de microgroenten binnen Europa en over de rest van de wereld verspreiden. De eindgebruikers zijn voornamelijk chefs, restaurants, cateraars en hotels.

​15.30u.Ontvangst
15.45u.

Presentatie Ruud Loos
(Senior Manager Adviesgroep Familiebedrijven BDO)
16.45u.Rondleiding en tasting
17.15u.Interview met Stijn Baan
(​Familielid en Manager Marketing en Communicatie Koppert Cress)
18.00u.Borrel
18.30u.Afronding

Familiebedrijvenonderzoek

Familiebedrijvenonderzoek naar goed werkgeverschap

Familiebedrijven laten zich er vaak op voorstaan dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Maar is dat ook de beleving van hun medewerkers? En wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? In samenwerking met het Erasmus Centre for Familybusiness en Rabobank publiceert BDO in 2019 het vierde familiebedrijvenonderzoek. Dit keer gaat het onderzoek over goed werkgeverschap bij familiebedrijven. Download het via deze link: www.bdo.nl/familiebedrijvenond...

Praktische informatie

Locatie
Koppert Cress BV
De Poel 1
2681 MB Monster

Parkeerinformatie
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de locatie.

Contact
Heb je vragen over het evenement of jouw registratie?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Je kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen, te mailen naar evenementen@deondernemer.nl
of te bellen 085 - 744 00 06

Partners

BDO logo