8 november

Familiebedrijven Circle Bram Ladage & BRAM'S

vrijdag 8 november | 14.00 - 16.30 uur | Bram Ladage, Capelle aan den IJssel

Brams Numansdorp 1

Goed werkgeverschap binnen familiebedrijven

Familiebedrijven zijn er trots op dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? BDO Accountants & Adviseurs organiseert, in samenwerking met De Ondernemer, een reeks Familiebedrijven Circles bij vooraanstaande familiebedrijven om over dit thema in gesprek te gaan.

Kom op vrijdag 8 november naar de Masterclass 'Goed werkgeverschap binnen familiebedrijven' bij Bram Ladage en bespreek deze thematieken samen met ondernemers uit de regio die, net als jij, aan het hoofd staan van prachtige familiebedrijven.

Programma

Michel Prent, familiebedrijvenspecialist bij BDO Accountants & Adviseurs, bespreekt in deze sessie welke elementen van goed werkgeverschap cruciaal zijn bij familiebedrijven. Dit doet hij aan de hand van de resultaten van het nieuwe familiebedrijvenonderzoek van BDO over werkgeverschap. Aansluitend gaat hij in gesprek met gastheer Rocco Ladage.

Het verhaal van Bram Ladage begon in 1967, toen Bram Ladage (ja, Bram bestaat écht) op de markt in Rotterdam begon met de verkoop van verse frites. Vanaf de eerste dag was het een groot succes, want Bram stond erop dat hij iedere dag alleen de beste aardappelen wilde, die werden met de hand gesneden en gebakken in zuiver plantaardige olie. Ieder frietje kreeg de volle aandacht, "lekker groot, vers en knapperig" was het motto. Het vakmanschap en de kennis die Bram door de jaren heen verwierf en verfijnde, werd van generatie op generatie doorgegeven. Hierdoor is er naast Bram Ladage een nieuw concept gepresenteerd en dit is BRAM'S! Gebaseerd op wat Bram in de afgelopen 50 jaar tot een ware legende heeft gemaakt.

Inmiddels is Bram Ladage uitgegroeid tot een franchiseformule met meer dan dertig filialen in Rotterdam en omstreken! BRAM'S is zelfs internationaal gegroeid met een filiaal in Duitsland en sinds kort in Ierland! Ook in Nederland zijn er al meer dan tien locaties. Door de zorgvuldige selectie van de beste kwaliteit aardappels en de focus op het bereiden van de allerbeste frites, heeft de ondernemer een uniek concept weten te creëren. Een concept waarvan het proces continu verder is geoptimaliseerd. Hierdoor zijn zij dé grootste aanbieder van verse frites in Nederland.

​14.00 uurOntvangst
14.30 uur

Presentatie Michel Prent
(Senior Manager Adviesgroep Familiebedrijven BDO)
15.10 uurInteractie
15.30 uurInterview met Rocco Ladage, de neef van Bram
16.00 uurBorrel
16.30 uurAfronding

Familiebedrijvenonderzoek

Familiebedrijvenonderzoek naar goed werkgeverschap

Familiebedrijven laten zich er vaak op voorstaan dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Maar is dat ook de beleving van hun medewerkers? En wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? In samenwerking met het Erasmus Centre for Familybusiness en Rabobank publiceert BDO in 2019 het vierde familiebedrijvenonderzoek. Dit keer gaat het onderzoek over goed werkgeverschap bij familiebedrijven. Download het via deze link: www.bdo.nl/familiebedrijvenond...

Praktische informatie

Locatie
Bram Ladage
Hoofdweg 344
2908 LC Capelle aan den IJssel

Parkeerinformatie
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de locatie.

Contact
Heb je vragen over het evenement of jouw registratie?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Je kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen, te mailen naar evenementen@deondernemer.nl
of te bellen 085 - 744 00 06

Partners

BDO logo