27 november

Familiebedrijven Circle HAVEP, Goirle

Goed werkgeverschap binnen familiebedrijven

FB HAVEP 03

Familiebedrijven zijn er trots op dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? BDO Accountants & Adviseurs organiseert, in samenwerking met De Ondernemer, een reeks Familiebedrijven Circles bij vooraanstaande familiebedrijven om over dit thema in gesprek te gaan.

Kom op woensdag 27 november naar de Masterclass 'Goed werkgeverschap binnen familiebedrijven' bij HAVEP en bespreek deze thematieken samen met ondernemers uit de regio die, net als jij, aan het hoofd staan van prachtige familiebedrijven.

Programma

Michel Prent, familiebedrijvenspecialist bij BDO Accountants & Adviseurs, bespreekt in deze sessie welke elementen van goed werkgeverschap cruciaal zijn bij familiebedrijven. Dit doet hij aan de hand van de resultaten van het nieuwe familiebedrijvenonderzoek van BDO over werkgeverschap. Na de masterclass gaat Michel in gesprek met gastvrouw Anna van Puijenbroek.

Anna van Puijenbroek is CEO van HAVEP, een familiebedrijf uit Goirle dat gespecialiseerd is in werkkleding voor met name bouw en industrie. HAVEP bestaat sinds 1865 en is vernoemd naar oprichter Harrie van Puijenbroek. De familie kreeg later ook bekendheid als grootaandeelhouder van de Telegraaf Media Groep, en nu van Mediahuis. Eerst weefde het familiebedrijf doeken. Later ging HAVEP de doeken ook veredelen, denk aan kleuren en brandvertragend maken. Later ging het Brabantse bedrijf zelf kleding vervaardigen.

Anna van Puijenbroek is de vijfde generatie binnen het familiebedrijf, waarvan ze sinds 2017 directeur is. HAVEP had in 2018 een omzet van van 40 miljoen en heeft 125 werknemer in Nederland, 170 op ateliers in Macedonië en nog eens 15 in Tunesië.

​16.00u.Ontvangst
16.30u.

Presentatie Michel Prent
(Senior Manager Adviesgroep Familiebedrijven BDO)
17.00u.Rondleiding en pauze
17.25u.Interview met Anna van Puijenbroek (CEO HAVEP)
18.00u.Borrel
18.30u.Afronding

Familiebedrijvenonderzoek

Familiebedrijvenonderzoek naar goed werkgeverschap

Familiebedrijven laten zich er vaak op voorstaan dat zij hun werknemers zien als onderdeel van hun uitgebreide familie. Maar is dat ook de beleving van hun medewerkers? En wat kunnen familiebedrijven doen om een (nog) betere werkgever te worden? In samenwerking met het Erasmus Centre for Familybusiness en Rabobank publiceert BDO in 2019 het vierde familiebedrijvenonderzoek. Dit keer gaat het onderzoek over goed werkgeverschap bij familiebedrijven. Download het via deze link: www.bdo.nl/familiebedrijvenond...

Praktische informatie

Locatie
HAVEP Texperience Center
Bergstraat 80 (ingang Visitors / Expeditie
5051 HC Goirle

Parkeerinformatie
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de locatie.

Contact
Heb je vragen over het evenement of jouw registratie?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Je kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen, te mailen naar evenementen@deondernemer.nl
of te bellen 085 - 744 00 06

Partners

BDO logo