14 november

Smarter Working Event

Slimme technologie inzetten als groeiversneller voor uw bedrijf.

Uw mensen maken uw bedrijf. Leer hoe u ervoor zorgt dat uw personeel productiever, flexibeler en innovatiever wordt. Gedragswetenschapper en leiderschapsgoeroe Ben Tiggelaar toont hoe Smarter Working leidt tot meer groei van uw bedrijf en hoe u relevant blijft in de markt. Ontmoet andere ondernemers en zie zelf het resultaat in een voorbeeldonderneming.

Meld u nu aan! (Beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

Campagne beeld

Programma

Uw mensen maken uw bedrijf. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw personeel productiever, flexibeler en innovatiever wordt? En hoe houdt u talent binnenboord? Smarter Working kan daarbij helpen. Met slimme technologie die ervoor zorgt dat uw medewerkers waar en wanneer dan ook kunnen samenwerken en veilig toegang hebben tot data. Smarter Working helpt de nieuwe generatie aan u te binden en relevant te blijven als werkgever. En misschien nog wel belangrijker: het leidt tot meer groei voor uw bedrijf.

De Ondernemer en Vodafone organiseren een serie Smarter Working Events om uw bedrijf futureproof te maken. Met inspirerende sprekers zoals Ben Tiggelaar, maar ook praktijkvoorbeelden van ondernemers die het verschil maken met Smarter Working.

Na uw bezoek aan het Smarter Working Event ben u geïnspireerd door de mogelijkheden van Smarter Working en weet u welke tools u kunt inzetten om morgen aan de slag te gaan. Kortom, stappen richting een productiever, innovatiever, flexibeler en sneller groeiend bedrijf.

Data en locaties

Inschrijven

Hoofdkantoor Mercedes-Benz Nieuwegein

14 november

Inschrijven

Partners

VF Business Logo Horiz RGB RED