7 november

Smarter Working Event bij AFC Ajax

Slimme technologie inzetten als groeiversneller voor uw bedrijf.

Uw mensen maken uw bedrijf. Leer hoe u er voor zorgt dat uw personeel productiever, flexibeler en innovatiever wordt. Gedragswetenschapper en leiderschapsgoeroe Ben Tiggelaar toont hoe Smarter Working leidt tot meer groei van uw bedrijf en hoe u relevant blijft in de markt. Ontmoet andere ondernemers en zie zelf het resultaat van een Smarter Working strategie bij AFC Ajax.

Meld u nu aan! (Beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

Vodafone AFC Ajax

Programma

Uw mensen maken uw bedrijf. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw personeel productiever, flexibeler en innovatiever wordt? En hoe houdt u talent binnenboord? Smarter Working kan daarbij helpen. Met slimme technologie die ervoor zorgt dat uw medewerkers waar en wanneer dan ook kunnen samenwerken en veilig toegang hebben tot data. Smarter Working helpt de nieuwe generatie aan u te binden en relevant te blijven als werkgever. En misschien nog wel belangrijker: het leidt tot meer groei voor uw bedrijf.

Ajax had in 2018/'19 een gouden seizoen, ook financieel. Het succesvolle Champions League-avontuur leverde het bedrijf zo'n 90 miljoen euro op. Na het bereiken van de halve finale steeg het beursaandeel met 10 procent. Ajax is klaar voor de toekomst. Het bedrijf heeft het slimme werken omarmd. Directeur Edwin van der Sar laat zien hoe zijn 400 medewerkers overal ter wereld en 24/7 slim samenwerken. De CIO van de Johan Cruijff Arena vertelt hoe slim wordt opgeschaald op dagen dat Ajax speelt.

15.45Ontvangst
16.00Opening door Ben Tiggelaar & Edwin van der Sar
16.30CIO Johan Cruijff arena Henk van Raan & Technology consultant Ajax Max Reckers over Smarter Working in de Arena
17.00De eerste stappen naar een sneller groeiend bedrijf
17.30Rondleiding door Johan Cruijff arena / AFC Ajax kantoor
18.00Workshop
18.30Borrel
Foto Ben

Ben Tiggelaar

"Wie effectief gebruik wil maken van nieuwe technologie, moet vooral goed kijken naar de menselijke kant," zegt Ben Tiggelaar. Hij opent het Smarter Working-event met een inspirerende, interactieve sessie met aandacht voor vragen als...


Hoeveel procent van je succes hangt af van technologie en hoeveel van mensen? Wanneer moet je juist wel en juist niet bij elkaar zitten om optimaal te presteren? Hoe kun je technologie inzetten om de betrokkenheid en prestaties van medewerkers echt te verbeteren? Waarom is het essentieel dat je als ondernemer zélf ook slimmer gaat werken?

Partners

VF Business Logo Horiz RGB RED