14 november

Smarter Working Event bij Mercedes-Benz

Slimme technologie inzetten als groeiversneller voor uw bedrijf.

Uw mensen maken uw bedrijf. Leer hoe u er voor zorgt dat uw personeel productiever, flexibeler en innovatiever wordt. Gedragswetenschapper en leiderschapsgoeroe Ben Tiggelaar toont hoe Smarter Working leidt tot meer groei van uw bedrijf en hoe u relevant blijft in de markt. Ontmoet andere ondernemers en zie zelf het resultaat van een Smarter Working strategie bij Mercedes-Benz.

Meld u nu aan! (Beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

Vodafone Mercedes Benz detailpaginabeeld

Programma

Uw mensen maken uw bedrijf. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw personeel productiever, flexibeler en innovatiever wordt? En hoe houdt u talent binnenboord? Smarter Working kan daarbij helpen. Met slimme technologie die ervoor zorgt dat uw medewerkers waar en wanneer dan ook kunnen samenwerken en veilig toegang hebben tot data. Smarter Working helpt de nieuwe generatie aan u te binden en relevant te blijven als werkgever. En misschien nog wel belangrijker: het leidt tot meer groei voor uw bedrijf.

Mercedes-Benz staat natuurlijk bekend als vernieuwer in mobiliteit, maar de Duitse autofabrikant loopt ook voorop met Smarter Working. Het bedrijf heeft dit jaar een gloednieuw kantoor geopend in Nieuwegein. Mobiliteit en flexibiliteit staan in het nieuwe MeWe kantoorconcept voorop. Medewerkers kunnen terecht in relaxruimtes, vergaderruimtes, ThinkTanks en PhoneBoots. De CFO van van Mercedes-Benz leidt u rond binnen dit vernieuwende kantoorconcept.

15.45Ontvangst en welkom door Martin Eisenmann, CFO Mercedes-Benz Cars Benelux
16.00Opening door Ben Tiggelaar
16.30Robert Bakker over Smarter Working bij Mercedes-Benz
17.00

De eerste stappen naar een sneller groeiend bedrijf

17.30

Rondleiding door Mercedes-Benz kantoor

18.00Workshop
18.30Borrel
Foto Ben

Ben Tiggelaar

"Wie effectief gebruik wil maken van nieuwe technologie, moet vooral goed kijken naar de menselijke kant," zegt Ben Tiggelaar. Hij opent het Smarter Working-event met een inspirerende, interactieve sessie met aandacht voor vragen als...


Hoeveel procent van je succes hangt af van technologie en hoeveel van mensen? Wanneer moet je juist wel en juist niet bij elkaar zitten om optimaal te presteren? Hoe kun je technologie inzetten om de betrokkenheid en prestaties van medewerkers echt te verbeteren? Waarom is het essentieel dat je als ondernemer zélf ook slimmer gaat werken?

Praktische informatie

Locatie
Hoofdkantoor Mercedes-Benz
Ravenswade 4
3439 LD Nieuwegein

Parkeerinformatie
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de locatie.

Contact
Heb je vragen over het evenement of jouw registratie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Je kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen, te mailen naar evenementen@deondernemer.nl
of te bellen 085 - 744 00 06

Partners

VF Business Logo Horiz RGB RED