Donderdag 31 maart 2022

Masterclass: datum verzet!

Vanwege de gezondheidsrisico's op dit moment hebben we er voor gekozen om het event te verzetten naar 2022. We vinden dit heel spijtig maar de beste keuze. Natuurlijk kun je inschrijven voor de nieuwe datum. Donderdag 31 maart zien we je graag in de Galgenwaard in Utrecht! We zullen je tzt voorzien van meer informatie.

Ja, ik ben erbij >
De Ondernemer T Mobile event Websiteheader 970x510 1

Inspirerende sprekers en concrete handvatten

Wil jij het hybride werken toepassen in jouw bestaande organisatie? Mis dit dan niet, want dit gaat jou verder helpen!

Presentator Ronnie Overgoor ontvangt tijdens dit event oa topondernemer Frans van Seumeren van FC Utrecht. Hybride werken is ook binnen de Utrechtse club cruciaal. Hoe pakken ze dit aan? Ronnie interviewt ook de innovatiemanager van FC Utrecht over dit thema.

Expert Martijn Aslander en organisatiefuturoloog Arjen Banach geven keynotes over hoe je de mix van thuiswerken en werken op kantoor binnen je bedrijf organiseert. Hoe blijf je ‘in control’? Hoe zet je digitale middelen in voor een hogere productiviteit? Welke kansen liggen er in de toekomst?

Programma

Locatie: Stadion Galgenwaard, Utrecht
Datum: Donderdag 31 maart 2022
Tijd: 9:30 - 12.30 uur

Tijden:
09:30 - 10:00: Ontvangst
10:00 - 10:05: Opening
10:05 - 10:15: Interview Frans van Seumeren FC Utrecht
10:15 - 10.45: Keynote Martijn Aslander
10:45 - 11:00: Interview Joost Broerse (FC Utrecht) en Martijn Teekens (T-Mobile)
11.00 - 11:30: Keynote Arjen Banach
11.30 - 12.30: Netwerklunch

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en wij houden ons aan de dan geldende coronamaatregelen.

Ja, ik ben erbij >

Sprekers

Host: Ronnie Overgoor


Ronnie Overgoor is genomineerd dagvoorzitter van het jaar en veelgevraagde host voor zakelijke events. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook online. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent op congressen, evenementen en award uitreikingen. Als ondernemer is hij initiatiefnemer en host van het zakelijke YouTube en Podcast kanaal 7DTV.

Ronnie Ovregoor


Martijn Aslander - stand-up filosoof, sparring partner en auteur


Martijn Aslander is al meer dan 10 jaar één van de meest ervaren sprekers op het gebied van de netwerk- en informatiesamenleving. Zijn boeken Easycratie en Nooit Af gelden als een standaardwerk voor menig bestuurder. Als StandUp Filosoof onderzoekt en verwoordt hij elke dag opnieuw mogelijkheden om problemen te tackelen en kansen te verzilveren. Met zijn nieuwste thema, Digitale Fitheid pioniert hij wederom in de voorhoede van de toekomst van werk.

Martijn Aslander


Arjen Banach- Organisatiefuturoloog


Arjen Banach is organisatiefuturoloog en veelgevraagd spreker op het gebied van onder andere verandering, innovatie en leidinggeven en werken op afstand. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals in binnen- en buitenland te inspireren. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland. Hij is bekend van de boeken Organisatievibe, Remote Leiderschap en Zet de patiënt op 2.

Arjen Banach


Frans van Seumeren - Eigenaar FC Utrecht


Deze Utrechtse rasondernemer werd op jonge leeftijd directeur van Seumeren Kraanbedrijf. In 2000 nam hij zijn grootste concurrent Mammoet over. Hij verwierf wereldwijde bekendheid met de berging van de Russische onderzeeër Koersk en ontving een onderscheiding van president Poetin. In 2008 begon hij aan een nieuw avontuur met de aankoop van ‘zijn’ cluppie FC Utrecht voor 16 miljoen. Tijdens dit event vertelt hij zijn inspirerende ondernemersverhaal én doet hij uit de doeken hoe hij FC Utrecht structureel in de top 5 van de Eredivisie wil krijgen.

Frans van Seumeren

Wil jij het hybride werken toepassen in jouw bestaande organisatie? Mis dit dan niet, want dit gaat jou verder helpen!

Ja, ik ben erbij >

Partners