Nieuws Cryptocurrency

Beleggingsplatform BOTS lanceert eerste NFT-collectie van drieduizend stuks

Beleggingsplatform BOTS lanceert zijn eerste non-fungible token (NFT) collectie, genaamd Bots Alpha Club. De community-gerichte collectie bestaat uit drieduizend unieke NFT's en is vanaf 15 juli verkrijgbaar.

Van onze redactie 16 juni 2022

BOTS NFT crypto blockchain

Foto: BOTS

,,Bij BOTS zijn we van mening dat NFT's een grote impact hebben op de manier waarop wij onze identiteit uitdrukken", zegt Rachid Garti, VP Customer Experience bij BOTS. ,,NFT's kunnen je persoonlijkheid op veel verschillende manieren laten zien. Zo zijn ze bijvoorbeeld het sociale bewijs van deelname en betrokkenheid bij culturele evenementen, de clubs en netwerken waartoe je toegang hebt, en een bewijs van je steun aan kunstenaars of startups."

,,In de toekomst zal je NFT-collectie ook een bewijs zijn van de gebeurtenissen en initiatieven die je mogelijk hebt helpen maken. NFT's zijn veel meer dan alleen digitale certificaten van eigendom. Het is een onweerlegbaar bewijs van je professionele en privé-nalatenschap. Daarom is het van groot belang dat we onze gebruikers kennis laten maken met deze revolutionaire technologie."

Lees ook: Young Business Award-winnaar BOTS wil dat arm en rijk kan beleggen: dit is hoe de scale-up dat wil doen

Digitale en fysieke voordelen

NFT-eigenaren krijgen toegang tot zowel digitale als fysieke BOTS-voordelen. Dit zal exclusieve toegang tot kennisdelende groepen omvatten waar de liefhebbers van fintech, web3, trading, crypto en beleggen elkaar ontmoeten. Ook zal BOTS digitale en fysieke evenementen hosten waar NFT-houders kunnen luisteren naar deskundige sprekers en tegelijkertijd ook kunnen netwerken. Tot slot kunnen alle NFT eigenaren airdrops verwachten die in een later stadium zullen worden aangekondigd.

3D-bots als inspiratie

De beperkte collectie, bestaande uit drieduizend NFT's, zal verkocht worden voor het equivalent van 375 Amerikaanse dollar in ETH (cryptovaluta van Ethereum, red.). De verkoop start op 15 juli via deze speciale website. De bots zijn geïnspireerd op de huidige bots die worden aangeboden op het BOTS beleggingsplatform en zullen 3D-modellen zijn in verschillende spannende varianten, met allerlei attributen en looks. Deze bots verschillen in zeldzaamheid en zullen willekeurig over de collectie worden verdeeld, zodat iedereen een gelijke kans heeft op een zeldzame NFT.

Dit doet BOTS

BOTS is een handelsplatform. Zelfregulerend en schaalbaar. Het maakt naar eigen zeggen beleggen in de breedste zin van het woord mogelijk. Het platform biedt toegang tot eigen handelsrobots in crypto, aandelen, duurzame goederen, vastgoed, futures, opties, ETF's, kunst, leningen, startups en scale-ups. De YBA-winnaar legt de nadruk op innovatie, samenwerken, AI-technologie en het creëren van een netwerk van 'echte mensen'.

BOTS-oprichter Michiel Stokman was dinsdag te gast in de De Ondernemer Live (vanaf 18 minuut 40).

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws