Advertorial van images/news_items/alphenrijnusedproductsbrugdrama.jpg

Nieuws Financiën

'Ik wil brugdrama vergeten'

"Maar ik ben blij met mijn nieuwe stek."

Van onze redactie 11 november 2015

Alphenrijnusedproductsbrugdrama

Zo'n 100 dagen na het brugdrama in Alphen aan den Rijn is Used Products weer open. "Dat geeft na alle stress weer rust in mijn hoofd", zegt ondernemer Jamil Heg (25) in het AD.

Het nieuwe dek van de Koningin Julianabrug en twee kranen vielen op zijn winkel én huis aan de Hooftstraat. De ravage is opgeruimd, het pand dat hij huurde is vorige week gesloopt. "Heel gek om daar bij te staan. Maar ik ben blij met mijn nieuwe stek." Hij woont aan de Julianastraat en huurt daar een pand tegenover het Schoutenhuis. "Ik merk nu al dat ik meer aanloop heb dan in de Hooftstraat."

Gebruikte spullenHeg koopt en verkoopt gebruikte spullen als computers, telefoons, dvd's, gereedschap, fietsen en gitaren. "Nu kopen we alleen nog in, tot de winkel weer vol genoeg is. Vanuit de Hooftstraat viel niets meer te redden."

Hond Nuka stierf bij het ongeval en is recent gecremeerd. Heg draagt binnenkort een armband met de as van Nuka. "Dan kan ik weer iets afsluiten. Ik wil het brugdrama vergeten, maar dat zal nog wel wat tijd vergen."