Nieuws Financiën

Twentse ondernemers helpen gedupeerde klanten V&D

Morselt Mode, met filialen in Borne en Oldenzaal, komt mensen die nog in het bezit zijn van een cadeaubon van V&D tegemoet. De modezaak biedt klanten tot en met 31 december de kans om de bon te gebruiken bij de twee Twentse vestigingen van Morselt Mode.

Van onze redactie 28 december 2015

Ondernemers Thinkstock

De V&D cadeaukaart is, ongeacht de waarde, bij Morselt Mode 20 euro waard. Voorwaarde is wel dat de klant een aankoop doet van ten minste 50 euro. Ook kan er maar een cadeaukaart per klant worden gebruikt.

De actie van Morselt Mode trekt de aandacht: ondernemer Henk Morselt stond 24 december RTL Nieuws al te woord, nadat hij via Twitter toezegde 20 euro korting te geven voor mensen die hun V&D-bon bij hem komen verzilveren.

Rijssen Ook Sans Kleding in Rijssen springt in op de ontstane cadeaubonnennood. De bonnen kunnen bij de kledingzaak worden ingeleverd, op voorwaarde dat de klant een aankoop doet die het dubbele is van de waarde van de bon. Dus een bon van 50 euro kan bijvoorbeeld worden gebruikt wanneer de klant een aankoop van minimaal 100 euro doet. Ondernemer Herman Sans laat weten het 'sneu' te vinden voor de mensen die een V&D-bon hebben en heeft daarom de actie op touw gezet.

Foto: Thinkstock