Nieuws

SmartUp Network: platform voor talentvolle girlbosses

Uitdagingen, valkuilen en keuzes; girlbosses Emilie Sobels, Jennie Gielen en Esmee Trouw vertellen tijdens de eerste Inspiring Influencer avond van SmartUp Network het succesverhaal achter hun business. De avond vindt op 13 september plaats in het nieuwe kantoor van Hashtag Workmode in Rotterdam. Het is de eerste sessie in een reeks van twaalf.

De Ondernemer 6 september 2016

Smart Up Network

SmartUp Network Het Rotterdamse SmartUp Network is in mei 2016 in het leven geroepen door Deniece von Harras. Met het platform wil ze meer diversiteit in het bedrijfsleven creëren. Maandelijks worden er Powersessies, Workshops en Inspiring Influencer avonden georganiseerd. Zo krijgen ambitieuze vrouwelijke millennials de kans hun talenten verder te ontwikkelen. SmartUp Network biedt een springplank naar de volgende stap in hun carrière.

Hashtag Workmode Onlangs opende het nieuwe kantoor van Hashtag Workmode in Rotterdam, een plek waar het bruist van ambitie en vrouwelijk talent. Hashtag Workmode is een concept van Emilie Sobels. Vorige zomer opende ze haar eerste girlbosskantoor in Amsterdam. Inmiddels verhuurt ze werkplekken aan vrouwelijke professionals in Groningen, Rotterdam en Utrecht. Haar businesscase is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Samen met Jennie, die bij Hashtag Workmode werkt aan haar blog, en Esmee, die vlogt voor haar YouTubekanaal, deelt Emilie haar tips & tricks.

De SmartUp Network Inspiring Influencer is van 19.30 - 22.00 uur. Tickets zijn te koop via Eventbrite op Smartupnetwork.nl en Facebook. Kosten €15,00.

Lees ook: Hashtag Workmode: in de rij voor een hippe werkplek