Het Ondernemersdiner

Van bedrijfswaarde naar privévermogen.

Bent u die ondernemer die wel eens speelt met de gedachte om uw bedrijf te verkopen? Tijdens Het Ondernemersdiner maakt u kennis met ondernemers en experts die hun succesverhalen én hun uitdagingen met u delen.

Meteen inschrijven

Iedere ondernemer denkt wel eens aan verkopen. Uiteraard het liefst voor de maximale verkoopwaarde van de onderneming. Het is altijd goed te profiteren van de ervaringen van ondernemers die hun bedrijf al succesvol hebben verkocht. Zo bent u goed voorbereid en kunt u tijdig starten met het opstellen van een plan op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Ronnie Overgoor, host van deze avond, laat u tijdens het diner kennismaken met ondernemers die hun succesverhalen én hun uitdagingen met u delen. Bovendien geven specialisten praktische tips over de aanpak van de verkoop, de zoektocht naar nieuwe investeringen en vermogensplanning.

Ja, ik ben er bij!
Rating

In de maanden september en oktober bezoekt het Ondernemersdiner 6 steden. Deelname aan het driegangendiner is kosteloos en alleen op persoonlijke uitnodiging voor directeuren/eigenaren van bedrijven met meer dan 20 medewerkers. Het aantal plekken is beperkt. Bekijk de agenda en meld u aan voor Het Ondernemersdiner bij u in de buurt.

De diners vinden steeds op een dinsdag of donderdag plaats van 17.00 tot ca. 21.00 uur.

Den Haag

Den Haag

Donderdag 8 september
Central Park Voorburg


Hengelo

Hengelo

Donderdag 15 september
Restaurant 't Lansink


Breda

Breda

Dinsdag 20 september
Restaurant Chocolat


Arnhem

Arnhem

Dinsdag 27 september
Groot Warnsborn


Alkmaar

Alkmaar

Donderdag 6 oktober
Restaurant Merlet

Maastricht

Maastricht

Dinsdag 11 oktober
Chateau Neercanne


Bereid u optimaal voor op de verkoop van uw bedrijf. Profiteer van de kennis van de experts en de succesvolle ondernemers die hun bedrijf hebben verkocht. Meld u aan voor Het Ondernemersdiner.

Aanmelden
Ronnie

Ronnie Overgoor

Host van deze avond is Ronnie Overgoor. Als dagvoorzitter en interviewer is hij messcherp en behoort hij tot de top van Nederland. Daarnaast is hij zelf ondernemer en eigenaar van onder andere 7Ditches TV. Met zijn enthousiasme, aanstekelijke humor en scherpte gaat hij in gesprek met de ondernemers en specialisten. Alles met als doel om u een inspirerende, informatieve en gezellige avond te bezorgen.

Logos
Kies een locatie