Aangeboden door Rabobank

Branded Content Innovatie

Breng je stem uit: welke innovatie draagt bij aan een duurzamere wereld?

Toekomstbestendig ondernemen doe je samen. Daarom reikt Rabobank ook dit jaar de Rabo Duurzame Innovatieprijs uit aan ondernemers met innovatieve oplossingen die er echt toe doen. En: jij kunt nu stemmen op je favoriete innovatie.

Van onze redactie 25 april 2023

Rabobank studenten TU Delft

De genomineerde, unieke innovaties dragen bij aan de groei van een bedrijf én een oplossing voor een maatschappelijk vraagstuk of een duurzamere wereld. De prijs wordt uitgereikt in drie categorieën: Energietransitie, Voedseltransitie en Inclusieve samenleving & Gezondheid. De winnende ondernemers van de drie categorieën krijgen ieder 20.000 euro om hun innovatie verder te ontwikkelen en 2.500 euro tegoed om te besteden aan trainingen van innovatie coaches van het Open Innovation Team van Rabobank en haar partners. Bovendien neemt Rabobank de winnaars van iedere categorie mee naar Springtij 2023, hier kunnen zij hun netwerk verder vergroten en verdiepen.

Stemmen op jouw favoriete innovatie in de Rabo App.

Tijdens de pitch- en finaledag op 16 mei kiezen jury’s in iedere categorie de winnaar. Deze jury’s bestaan, naast adviseurs van Rabobank, uit ondernemers en experts. Deze dag wordt in samenwerking met en bij YES!Delft georganiseerd.

Ook wordt er op de finaledag een ledenprijs uitgereikt aan de finalist die volgens Rabo leden het beste plan heeft. Ben je Rabo lid? Stem dan tot 1 mei op je favoriete innovatie. Dat kan gewoon in de Rabo App.

Meer informatie vind je op rabobank.nl/rdi.