Aangeboden door Veneta.com

Branded Content Groei

Veneta.com gaat voor kwaliteit én betaalbaarheid

De wens om goede en op maat gemaakte raamdecoratie beschikbaar te maken voor iedereen, lijkt bij Veneta.com goed gelukt. Het jonge bedrijf groeide hard de afgelopen jaren. In 2019 stonden ze in de top 10 van start-ups en de laatste twee jaar staan ze in de top 250 groeibedrijven van Nederland.

Veneta 1 september 2021

Shutters woonkeuken

Bij Veneta.com kun je terecht voor iedere soort raambekleding, voor alle verschillende ramen. Foto: Veneta

Raamdecoratie, je bent er misschien niet dagelijks mee bezig, maar ieder huis of kantoor heeft het nodig. Het zorgt voor de juiste privacy en bepaalt mede de sfeer in een ruimte. Omdat ieder huis anders is, is een breed assortiment raamdecoratie nodig. Van luxe jaloezieën en shutters of grote gordijnen met een waveplooi, tot aan rolgordijnen en plisségordijnen. Bij Veneta.com kun je terecht voor iedere soort raambekleding, voor alle verschillende ramen.

Niets staat zo mooi en netjes als op maat gemaakte raamdecoratie, maar vaak moet je daarvoor diep in de buidel tasten, zelf met de schaar aan de slag of genoegen nemen met afgezaagde randjes. Bij Veneta.com is dat anders. Doordat ze niet geloven in dure winkelpanden of andere tussenschakels, kunnen ze de prijs laag houden. Bestellingen van de klant worden via de webshop of persoonlijke adviseur direct doorgezet naar de fabriek die de raamdecoratie precies op maat maakt en gelijk doorstuurt naar de klant thuis.

De klant op 1

Het belangrijkste voor Veneta.com? De tevredenheid van de klanten. Iedereen moet blij zijn met zijn of haar nieuw raamdecoratie en aangezien ze geen stenenwinkels hebben, is de raamdecoratie bij mensen thuis hun showroom. De plek om eventuele nieuwe klanten verliefd te laten worden.

Om zichzelf te verzekeren van blije klanten, heeft Veneta.com drie belangrijke kenmerken. De eerste is 100% tevredenheidsgarantie, waarmee klanten die toch de verkeerde keuze hebben gemaakt, eenmalig gratis hun raamdecoratie mogen omwisselen. Daarnaast is er de gratis meetverzekering. Bij het opmeten van een raam kan altijd iets misgaan, past de raamdecoratie uiteindelijk net niet? Ook dan krijg je gratis een vervangend, wel passend, product. Als laatste geeft Veneta.com als enige 8 jaar garantie op alle raamdecoratie. Door de nauwe samenwerking met de fabrieken gelooft Veneta.com in de kwaliteit van hun raambekleding.

Geen winkels, toch persoonlijk contact

Zoals gezegd, raamdecoratie koop je niet elke dag en misschien is er wel zoveel aanbod dat het kiezen nog lastiger wordt. Veneta.com probeert de klant daarin te ondersteunen op verschillende manieren, onder andere met inspiratieblogs. Maar je kunt ook hulp van een persoonlijke adviseur krijgen. Die komt bij je thuis, met alle kleurstalen en productopties. De adviseur meet alles op en helpt met het kiezen van de raamdecoratie. Geen zin of tijd voor iemand over de vloer? Kies dan voor de onlinemeethulp, dan staat je persoonlijke adviseur je telefonisch te woord en helpt hij of zij door middel van foto’s.

Tips van Veneta.com:

Voor het kiezen van beste raamdecoratie:

  • Verdiep je eerst in de verschillende soorten die er zijn en de voordelen per categorie.
  • Bestel gratis kleurstalen. Door kleurstalen te bestellen weet je wat past bij jouw interieur en hoe de kleuren staan in het licht van jouw huis.
  • Bestellen kan makkelijk en snel via de webshop, maar wil je net even extra begeleiding met het meten of de productkeuze? Maak dan gebruik van de (online) adviseurs, die vrijblijvend voor je klaar staan.
  • Wees niet bang voor de montage, alle raamdecoratie is makkelijk en snel zelf te installeren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws