Aangeboden door Vodafone Business

Branded Content Koffie Colleges

Koffie College (9/10): Hoe toerisme-expert en Zakenvrouw van het Jaar Elske Doets voorbij de coronacrisis kijkt

Onze belangrijkste missie op dit moment? Zorgen dat ondernemers sterker uit deze crisis komen. Daarom ontwikkelden wij in samenwerking met Vodafone Business een serie van tien videogesprekken met topspecialisten: De Ondernemer Koffie College. Gast nummer 9 is toerisme-expert en onder meer Zakenvrouw van het Jaar 2017: Elske Doets van Doets Reizen. In haar zwaar getroffen branche is zij al op zoek naar nieuwe reisvormen voor 2021. ‘Ik heb zes scenario’s geschreven waarin we steeds onze eigen broek ophouden. Het is de kunst om over de crisis heen te kijken.’ Scroll naar beneden of klik hier om direct naar het Koffie College te gaan.

Thomas Hendriks & Robbert Daalder 8 mei 2020

Elske Doets: 'Vergeet 2020 en kijk naar volgend jaar'

Leer het van deze toerisme-expert, van de Zakenvrouw van het Jaar 2017. Elske Doets stelde al snel: vergeet 2020 en kijk naar volgend jaar. Natuurlijk ervaart ook zijn moeilijk zakelijke tijden, ook de reisbranche immers is zwaar getroffen en zal waarschijnlijk als een van de laatste sectoren weer opstarten.

Dat weerhoudt professional Elske Doets er niet van om vooruit te kijken, over de crisis heen. Ze ontwikkelt bijvoorbeeld nieuwe reisprogramma’s waarin verdieping een belangrijke rol speelt. En dus: niet naar zes parken in de VS, maar naar twee parken, mét exclusieve begeleiding en meer verdieping van de ervaring.

Haar advies aan ondernemers in crisistijd: ,,Ga je niet verzetten tegen wat je overkomt. Het is niet jouw schuld. Je krijgt nog een paar klappen in het gezicht en toch ga je daarna weer proberen door te gaan. En neem je team mee bij elke stap die je zet!”

Over de coronacrisis: 'Nog een paar klappen in het gezicht en toch ga je daarna weer proberen door te gaan. En neem je team mee bij elke stap die je zet!'

Support tijdens het thuiswerken

Juist nu is het moment om ondernemers te supporten. Dat doen we met een efficiënt werkend en veilig netwerk, waar Vodafone Business als telecombedrijf hard voor werkt. In deze tijd beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk het is om met elkaar verbonden te zijn en te blijven. Ondernemers hebben hun handen vol aan het draaiend houden van hun bedrijf.

Vodafone Business helpt ondernemers daarin graag, niet alleen met ons stabiele netwerk en innovaties, maar ook met inspiratie. Daarom organiseren wij samen met Vodafone Business deze Koffie College-interviews; iedere dinsdag en vrijdagochtend inspiratie voor de zaak met een goede kop koffie. Thema’s als leiderschap, marketing/sales, technologie en innovatie, en finance en future komen voorbij. Wilt u weten wat Vodafone Business nog meer voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan dan hier verder.

De Koffie Colleges bestaan uit tien videogesprekken met inspirerende topspecialisten en/of ondernemers, elke dinsdag en vrijdag om 11.00 uur bij De Ondernemer, gepresenteerd door Thomas Hendriks. Eerder:

tracking pixel
tracking pixel

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.