Nieuws Marketing

‘Achtergrondmuziek in uw bedrijf’

Van onze redactie 23 november 2015

Workshop achtergrondmuziek in uw bedirjf

Een inloopdag over ‘Achtergrondmuziek in uw bedrijf’ wordt gehouden op 25 november en is georganiseerd door het audiovisuele bedrijf Inferno Audio Visueel in Sneek. Van 09.00 tot 17.00 uur worden workshops gehouden over de rol die muziek kan spelen in het bedrijfsleven. Er zijn doorlopend demonstraties van toepassingen op kantoor, in het magazijn of in de werkplaats. Zo is er gelegenheid om luidsprekers te vergelijken, zijn er voorbeelden van omroepmogelijkheden en laat Inferno Audio Visueel zien hoe een installatie via een iPad kan worden bediend, meldt Sneeker Nieuwsblad.

,,We willen Sneek en omgeving tijdens deze inloopdag kennis laten maken met de mogelijkheden op het gebied van muziek en omroep”, zegt Jelle Heeringa, directeur van Inferno Audio Visueel. ,,Geluid wordt vaak gerelateerd aan sfeer, maar kan ook functioneel en informatief worden ingezet. Tijdens de workshops gaan we dieper in op dit onderwerp.”

Inferno Audio Visueel is ruim twintig jaar actief in de audiovisuele branche en is een totaalleverancier voor muzieksystemen, omroepinstallaties en commerciële audio- en videosystemen voor onder andere overheden, horeca, kantoor, detailhandel, verenigingen, fabrieken, scholen en kerken.

Voor meer informatie en het programma: www.inferno-av.nl.