Nieuws Marketing

Annemarie van Gaal geeft lezing op beurs Contacta

Ondernemer en investeerder Annemarie van Gaal geeft op donderdag 10 november een lezing tijdens beurs Contacta in Goes. Van Gaal vertelt hoe je als bedrijf voordeel uit de macht van de markt haalt.

Van onze redactie 9 november 2016

Annemarie van Gaal ANP

Annemarie van Gaal begon haar ondernemerscarrière in de negentiger jaren in Rusland, waar ze samen met Derk Sauer de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette.

Consultancybureau

In 2000 verkocht Van Gaal haar bedrijf en verhuisde ze terug naar Nederland waar ze sindsdien een aantal andere bedrijven heeft opgezet en geleid. Tegenwoordig is Van Gaal eigenaar van het media consultancybureau Van Gaal & Company.

Eigen ervaring

Op de donderdag zal Van Gaal tijdens Contacta.nl een lezing verzorgen. "Ik ga tijdens mijn lezing vooral putten uit mijn eigen ervaring; ik deel factoren die volgens mij belangrijk zijn voor successen en ik waarschuw voor de valkuilen waar ik in ben gestapt. Ik vertel over de macht van de markt en hoe je daar als bedrijf je voordeel mee kunt halen.

Modellen

Van Gaal praat ook over nieuwe organisatie- en verdienmodellen waar zowel de grote bedrijven, als kleine bedrijven en zelfs zzp'ers hun voordeel mee kunnen doen. "En ik zal verhalen delen waar zzp'ers hun voorsprong kunnen halen ten opzichte van multinationals; ik noem deze bedrijven die, naar mijn mening, de toekomst in handen hebben dan ook 'mzp'ers': Multinationals Zonder Personeel. Dus ook zzp'ers kunnen hun hart ophalen bij mijn lezing."

Interactie

Doorgaans weet Van Gaal haar publiek als geen ander te boeien, maar ze rekent ook op tweerichtingsverkeer. "Ik vind het leuk als mensen tijdens mijn lezing vragen stellen of opmerkingen maken; dus ik hoop op een interactief uurtje!".

Meer Contacta:

> Peter R. de Vries praat Zeeuwse ondernemers bij over cybercrime> Hoe ziet Jort Kelder het Zeeuwse bedrijfsleven?> Omroep Zeeland wil platform zijn voor Zeeuwse ondernemers

Foto: ANP