Nieuws Marketing

Bedrijf uit Dalfsen wint prijs met Coca Cola etiket

Het bedrijf Eshuis BV uit Dalfsen heeft vannacht in Chicago een prijs gewonnen voor de uitvinding van een etiket dat rond de Kerst op flessen van Coca Cola zal komen. Dat meldt de Stentor.

Van onze redactie 15 september 2016

Labelcocacola eshuis

Eshuis BV won de prijs, de Label Industry Global Award For Innovation, met een etiket dat door gebruikers van de fles in een 3D-strik veranderd kan worden. ,,We zijn erg blij met de prijs'', vertelt medewerkster van het bedrijf Claudia Platvoet. ,,Het is echt een stukje erkenning voor 18 maanden lang heel hard werken.''

Wereldwijd

Het etiket is speciaal voor de kerstdagen ontworpen, en zal rond die tijd ook op Coca Colaflessen in Nederlandse winkels te zien zijn. Daarnaast zal het etiket ook in 39 andere landen op Coca Cola flessen komen te staan.

De tekst gaat verder onder de foto

Foto: Eshuis BV

Ongebruikelijk

De Amerikaanse jury roemde de inzending van Eshuis BV vanwege het unieke ontwerp. “Het label is een vrij ongebruikelijk en ander label wat fun en interactie biedt. Het is een technisch intelligente oplossing die op high speed lijnen verwerkbaar is. Het geeft de consument en de brand ‘a playful seasonal value’.”

Meer prijzen

Het etiket van Eshuis maakt eind van deze maand ook nog kans op een Duitse prijs in de verpakkingsindustrie, in november is er kans op een prijs in Londen.