Nieuws Marketing

'Belevingsretail' ideaal kerstfeest door Almelose ondernemers

Op initiatief van Almelo Promotie is 13 december bij The Gallery aan de Waag de kick-off van het experiment ‘belevingsretail’. Ondernemers uit allerlei branches geven met hun producten en diensten inspiratie voor het ‘ideale kerstfeest’

Van onze redactie 2 december 2015

Kerst thinkstock

‘Hoe heurt ’t eigenlijk met kerst?’ Wie antwoord wil op die vraag, moet op de extra koopzondag 13 december even een kijkje nemen bij The Gallery aan de Waag. In The Gallery wordt een kerstdinersetting gecreëerd met een volledig naar etiquette aangeklede dinertafel. Van der Bijl Bedden & Interieur verzorgt daarbij de tafelaankleding samen met Oranjerie21 die voor de bloemstukken en decoratie zorgt.

Het bijhorend theeservies en de chocolade komt van speciaalzaak Torino. Gasten worden ontvangen door een heuse butler en een muzikant zorgt voor een goede sfeer in de winkel. Restaurant Kreta Almelo verzorgt een kersthapje en er liggen boeken met tips voor het kerstdiner van boekhandel Broekhuis. En om het helemaal ‘af’ te maken worden er kledingadviezen voor kerst gegeven en is Coco Hairstudio aanwezig om de gasten van een stijlvolle kerstcoupe te voorzien.

Foto: Thinkstock