Nieuws Marketing

Concordia in Enschede zoekt horecavernieuwers voor pop-up restaurant

Concordia start met permanente pop-up horeca en zoekt horecavernieuwers die in het onlangs verbouwde pand aan de Langestraat in Enschede willen experimenteren met nieuwe horecaconcepten. Pop-up horecaondernemers kunnen een half jaar lang hun droomconcept uitproberen in een ruimte bij de Oude Markt en de Klokkenplas.

Van onze redactie 21 november 2015

Kok Horeca Restaurant Thinkstock

Na de verbouwing van het pand aan de Langestraat in een Scandinavische sfeer, heeft Concordia een ruimte vrijgehouden om horeca in te realiseren. Dat wil de cultuurinstelling niet zelf gaan doen, want het idee is dat er in de aangewezen ruimte regelmatig een ander horecaconcept plaatsvindt. De permanente pop-up horecaruimte moet een proeftuin voor (aspirant-)horecaondernemers worden.Basiskeukenvoorziening Vanaf volgend jaar wordt de half open ruimte met grote glazen buitenwand door Concordia ingericht met een basiskeukenvoorziening. De ruimte is 38m2 groot en gesitueerd aan de kant van Villa van Heek. Elk half jaar krijgt een enthousiasteling de gelegenheid om de ruimte te huren en naar zijn of haar droomconcept om te vormen, waar de menukaart en de aankleding onderdeel is van de pop-up beleving.Aanmelden Geïnteresseerden kunnen zich voor 15 december aanmelden via horeca@concordia.nl. Voor de aanmelding moet een kort plan meegestuurd worden met een omschrijving van het concept, de reden van deelnemen en de horecaervaring.

Foto: Thinkstock