Nieuws Marketing

DEMCON Enschede en MEVO Ruurlo beste leveranciers van Nederland

Technologieleverancier DEMCON in Enschede en het Ruurlose MEVO Precisietechniek zijn uitgeroepen tot de beste industriële toeleveranciers van Nederland. De Dutch Industrial Supplier & Customer Awards 2015 werden woensdagavond uitgereikt op landgoed Mereveld in Utrecht.

Van onze redactie 26 november 2015

Best Knowledge Link Magazine

De awards zijn een initiatief van LINK Magazine in samenwerking met ING Bank, softwareontwikkelaar ISAH en het Nederlands Octrooibureau. De categorie beste industriële toeleverancier is onderverdeeld in ‘Best Knowledge’ en ‘Best Logistics’.

"Terecht gewonnen"DEMCON bleek de beste kennis in huis te hebben. Managing director Dennis Schipper is blij met de award. “Een prijs voor al de 250 mensen die bij ons werken. En eerlijk gezegd: ik vind dat we hem terecht gewonnen hebben. We bedienen onze klanten al 22 jaar heel snel en goed. Het mag wel een keer beloond worden.

MEVO heeft beste in logistiekIn de categorie ‘Best Logistics’ bleek MEVO in Ruurlo het best te scoren. “We zijn verrast”, aldus managing director Frans Verhaegh. “Een relatief klein bedrijf dat tussen de grote suppliers kan winnen. Blijkbaar zijn de klanten blij met ons. We maken wat we beloven en denken mee met onze opdrachtgevers".

Foto: LinkMagazine