Nieuws Marketing

Gezocht: Ondernemers met innovatieve oplossing

Het korte afstand vervoer, in en tussen economische kernen in Twente, moet verbeterd worden. Provincie Overijssel, gemeente Enschede en Area Development Twente (ADT) hebben zich tot doel gesteld. Ze dagen ondernemers uit een oplossing te ontwikkelen die het vervoer aantrekkelijk en betaalbaar maakt voor reizigers.

Van onze redactie 3 mei 2016

Vervoer pixa

De ondernemers met de beste voorstellen mogen een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren. Eventueel mogen de bedenkers het product verder ontwikkelen. Er is een budget van €900.000 beschikbaar.

De casusIn de competitie staat de Technology Base binnen de innovatiedriehoek Twente centraal. Het probleem: de Technology Base is alleen goed bereikbaar per auto. Vanwege de ligging is de bereikbaarheid per fiets beperkt en onveilig. Er is behoefte aan een flexibel vervoerssysteem, dat zich richt op de actuele vraag van reizigers.

Meer informatie Geïnteresseerde marktpartijen kunnen voor meer informatie over de opgave, procedure en voorwaarden terecht op www.rvo.nl en op TenderNed. Voorstellen kunnen worden ingediend tot 31 mei 2016,17:00 uur bij de RVO via SBIR@rvo.nl. Ook organiseren de partijen een informatiebijeenkomst op dinsdag 10 mei over de opgave. Meer informatie hierover volgt via www.rvo.nl en TenderNed.