Nieuws Marketing

Hema opent vrijdag nieuw pand aan Van Heekplein in Enschede

De Hema opent vrijdag om half 10 haar nieuwe winkel aan het Van Heekplein. Een grote verandering: 83 jaar was het centrumfiliaal van het warenhuis gevestigd aan de Kalanderstraat.

Van onze redactie 20 november 2015

HEMA Enschede Annina Romita

De nieuwe winkel van de Hema is ongeveer vijftig vierkante meter kleiner dan het vorige pand. Het assortiment is nog hetzelfde. Het grote verschil is het horecagedeelte dat nu voor in de winkel zit. De nieuwe Hema zit tegenover de bloemenwinkel op de dagmarkt aan het Van Heekplein, op de plek waar eerst Prenatal en de Kijkshop zaten.

EnthousiastFiliaalmanager Leon Plaggenmarsch is enthousiast over het nieuwe onderkomen. „Dit is een Hema zoals een Hema hoort te zijn.” Het oude pand was volgens hem up-to-date, maar was rechthoekig en had verloren hoekjes die schapruimte kostten. De huidige winkel is vierkant, wat vanzelf al ruimer oogt.OutletstoreDe winkel aan de Kalanderstraat sloot zaterdag de deuren, waarna alle goederen naar het Van Heekplein werden overgebracht. De winkel aan de Kalanderstraat wordt tijdelijk, tot 12 december, gehuurd door een outletstore.Foto: Annina Romita