Nieuws Marketing

Herberg de Pol in Diepenheim presenteert eigen Top 2000

Herberg de Pol in Diepenheim organiseert dit jaar een eigen Top 2000. Op 28, 29 en 30 december wordt het Cultuurcentrum omgetoverd tot een echt Top 2000-café waarin drie avonden lang de populairste popmuziek uit de speakers schalt en echte kenners de strijd met elkaar aangaan.

Van onze redactie 15 december 2015

Platen Muziek Platenzaak Thinkstock

De presentatie is iedere avond in handen van iemand anders. De eerste avond wordt verzorgd door journalist Alex van der Hulst. Zangeres Lea Kliphuis is te gast. Dinsdag is de beurt aan Theo Hakkert uit Goor, journalist voor De Twentsche Courant Tubantia. Hij brengt het duo 60’s Dylan uit Enschede mee en na afloop speelt coverband Around 69 uit Hengevelde.

Gitaristen spelen intro'sJeugdsoos Why Don’t Cha sluit de Diepenheimse Top 2000 op woensdagavond af. Wilco Wissink presenteer Janna’s top 10 en gitaristen Niek Cival van The Grand East en Lennard Kiezenbrink van Poor John spelen intro’s waarna bezoekers de titel van het nummer moeten raden.

Top 25 van DiepenheimDe winnaar wordt op Oudejaarsdag bekend gemaakt. Dan wordt ook de Top 25 van Diepenheim gedraaid. Stemmen kan door je top 15 in te sturen naar beheerder@herbergdepol.nl of de lijst te deponeren in de bus in de foyer.

KaartenKaarten voor de Top 2000-avonden zijn verkrijgbaar via de website van Herberg de Pol of bij het Cultuurcentrum zelf.

Foto: Thinkstock