Nieuws Marketing

Hoofdkantoor Nijhof-Wassink Rijssen klaar

De kinderen van Freddy en zijn zus Jogé Nijhof hebben maandag het nieuwe hoofdkantoor van transporteur Nijhof-Wassink in gebruik genomen door een logo bij de ingang van het nieuwe pand te onthullen.

Van onze redactie 17 november 2015

Kantoorwmgroepkllaar

Het bedrijf is de afgelopen tien jaar spectaculair gegroeid van 500 naar meer dan 1.000 werknemers. Een groot deel van hen is als chauffeur actief in landen als Nederland, België, Duitsland, Polen en Hongarije. De ongeveer 90 mensen die dagelijks achter het bureau werken zaten tot voor kort verspreid over vier gebouwen in Rijssen.

"Als we een vergadering hadden, was steevast de eerste vraag, waar is het", zei directeur Erik Schiphorst van Nijhof-Wassink in zijn toespraak vlak voor de onthulling van het logo. In eerste instantie, zo vertelde Schiphorst, werd opnieuw nagedacht over een 'zoveelste' verbouwing van het pand aan de Reggesingel. "Totdat we het pand konden verkopen aan de Van Lossergroep. Daarna begonnen we aan het project G18", wat staat voor Galvanistraat 18, waar een ander gebouw van Nijhof-Wassink staat.

Foto: Annina Romita