Nieuws Marketing

Jouw Marktkraam aan kop bij verkiezing Gezelligste Winkel gemeente Enschede

De Verkiezing van de Gezelligste Winkel van de gemeente Enschede is in volle gang. De eerste tussenstand is bekend gemaakt en daarin staat Jouw Marktkraam bovenaan. Wint Jouw Marktkraam de titel of worden ze nog ingehaald door één van de andere winkels? Er is nog helemaal niets beslist want er kan nog tot en met 20 december 2015 gestemd worden.

Van onze redactie 26 november 2015

Corine Hofstra Jouw Marktkraam Toma Tudor 1 1

In de gemeente Enschede zijn er straks twee winnaars. De winkel met de meeste stemmen en de winkel met het hoogst gemiddelde cijfer. Dit kan natuurlijk ook dezelfde winkel zijn. De gemeentewinnaars maken automatisch kans op de provinciale en landelijke titel. De winnende winkels kunnen rekenen op veel publiciteit, trotste medewerkers en meer klanten. “Het is een spannende verkiezing waarbij iedere stem telt. Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor sfeer, medewerkers, prijs-/kwaliteitsverhouding en klantvriendelijkheid. Ook die rapportcijfers tellen mee in de uiteindelijke eindstand”, aldus Lisanne Feenema van organisator Vote Company. Er kan gestemd worden via de website, via facebook en via SMS.

StemmersMensen die stemmen kunnen mooie prijzen winnen zoals een Smart Watch, een hotelovernachting voor 2 personen en een dagje wellness voor 2 personen.

Goede doelKiKa is het goede doel dat aan de verkiezing verbonden is. De partners van de verkiezing doneren voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven om nieuwsbrieven van partners te ontvangen en voor iedere stem die per SMS wordt uitgebracht € 0,05 aan KiKa. Stichting KiKa zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker. De cheque met de totale opbrengst van de verkiezing wordt tijdens de Award Uitreiking aan KiKa overhandigd.

Foto: Corine Hofstra van Jouw Marktkraam (Toma Tudor).