Nieuws Marketing

Jouw Marktkraam uitgeroepen tot gezelligste winkel van Enschede

Jouw Marktkraam Enschede is uitgeroepen tot gezelligste winkel van Enschede. Al van het begin af aan stond deze winkel bovenaan de ranglijsten. Het publiek gaf Jouw Marktkraam niet alleen de meeste stemmen, maar ook de hoogste cijfers. In sommige andere gemeenten zijn er twee winnaars door de verschillende categorieën.

Van onze redactie 24 december 2015

Corine Hofstra Jouw Marktkraam Toma Tudor 1 1

Corine Hofstra, eigenaar Jouw Marktkraam Enschede, is erg trots. “De winkel is nog niet eens twee jaar open en toch zijn we al twee jaar op rij verkozen tot gezelligste winkel van Enschede. Dat maakt mij enorm trots! ” aldus Corine Hofstra. De ondernemer laat haar enthousiasme blijken via Facebook en daarop krijgt ze vele reacties, kaartjes en bloemen. “De klanten van Jouw Marktkraam Enschede leven enorm met mij mee. Ik ben erg blij met alle lieve reacties.“Op de Facebookpagina van Jouw Marktkraam Enschede schreef Hofstra "JOEHOE! De uitslag is bekend, opnieuw uitgeroepen tot "Gezelligste Winkel van Enschede"! Ik ben intens trots! Iedereen wederom bedankt voor het stemmen!".

Het conceptBij Jouw Marktkraam kan iedereen zijn/haar eigen winkel beginnen. Mensen kunnen in het pand aan de Haaksbergerstraat een kraam huren en daar hun tweedehands, zelfgemaakte of nieuwe spullen aanbieden. De verkoop en afrekening wordt geheel gedaan door mensen van Jouw Marktkraam. De klant hoeft zijn spullen alleen te prijzen. Aan het eind van de huurperiode wordt de volledige opbrengst overgemaakt naar de eigenaar van de kraam.

Klik hier voor meer informatie over Jouw Marktkraam Enschede.

Foto: Corine Hofstra, eigenaar Jouw Marktkraam (Tuma Tudor)